11
Domaći fudbal

SAMBA NA MARAKANI: Mladi reprezentativac Brazila stiže u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.17 u 14:19

Fudbaler Sao Paula treba uskoro da stigne u Beograd na potpis ugovora.

Izgleda da je Crvena zvezda u Brazilu pronašla desnog beka, a kako saznaje HotSport Mateus Viveiros (19) danas treba iz Sao Paula da stigne u Beograd. Slede lekarski pregledi i potpis ugovora do juna 2021. godine. Defanzivac je branio i boje nacionalnog tima u mlađim selekcijama.

Izvor: Youtube/A.R.F. SPORTS

– Izabrali smo Mateusa, koji je mlad i perspektivan igrač, a ostaje da ovde utanačimo sitnice pre potpisivanja ugovora – rekli su za HotSport u klubu.

Posle dugog puta iz Sao Paula sledi dan odmora za Mateusa, a zatim lekarski pregledi. Ako sve bude po planu danas ili sutra uslediće promocija u dresu Crvene zvezde.

0
0

11 Komentara

  1. Ovaj ima sve predispozicije da bude najbolji desni bek u Zvezdi,bar u ovom veku a reko bih,po vidjenom sa ovog klipa,i mnogo godina umazad.Sa ovakvom tehnikom u Srbiji nije igrao bolji igrac na ovom mestu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uprava se nategla da.dovede sto vise igraca sad da bi se sto vise uigrali pred evropu..pa zar nije bolje sada da ih dovedu nego pred kvalifikacije? Milijas i ako sad ne bude skroz spreman,bice za evropu! Nema veze sto ima 33 godine,pogledajte samo koliko imaju pojedini igraci u najacim ligama! Magija ne moze da nestane a on je ima!

    0
    0
    Odgovori
    • Milijas ima ugovor do Juna,tako da nije ni planiran za Evropu a cak i kad bi ostao,ne moze magija bez trcanja,da je tako,sad bi jos imali Sekularca i Dzajica u ekipi,koji imaju magiju ali ne mogu da trce.Evropa,kao i svako takmicenje zahteva samo potpuno spremne igrace jer je protivnik odmah u velikoj prednosti ako imas nekog ko ne moze da trci.

      0
      0
      Odgovori
  3. Penzioneru,, Covic ti vrlo dobro objasnio ko ti je državna sponžorusa,,ocito je da ti jos samo svojim niskorazrednim grobarima možeš da solis pamet, dzaba se trudis. ,,

    0
    0
    Odgovori
  4. Jel ovo fora ili…?Ja jos uvek ne mogu da poverujem da jedan ovakav mlad i perspektivan igrac dolazi u Zvezdu.On bi ladno mogao da igra u mladjim timovima Reala i Barce.

    0
    0
    Odgovori
  5. .,.u cemu je fora, da decu s’cmarakane teraju tj. ‘pustaju’ bez obestecenja i bilo kakve koristi za klub, a dovede citav kontingent stranaca i ‘zaposljavaju’ ih sa ili bez vize ILI ‘BEZ VEZEEEE’ .!. XXAAXXAA .!. Preporucujem Drz. Srb. da ogranici broj doseljavanja u fkcz i da stanu na put naturalizovanim buducim pecurkancima, od kojih gradjani Srb. nemaju nikakve koristi, osim ovih par Milogoraca s’cmarakane .!. XXAAXXAA .!…………….,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  6. SAMBA NA MARIKANI … srpska najveca SPONZORUSA-zvezda i dalje se pojacava … koji ce ovo stranac biti po redu … ??? a mali adzic, rekose najveca nada … danas tvrdi da vreme u najvecoj srpskoj SPONORUSI radi za njega … adzicu kako stvari stoje … TI ni na klupi neces mesto imati … dok je SAMBE na rajku miticu … u Srbiji se mladji deo populacije sprema zemlju da napusti i ovim i ovakvi dodjosima na rajku miticu mesto da ustupe … narodu se obecava sve tezi zivot – stezanje kaisa … u isto vreme za najvecu srpsku SPONZORUSU-zvezdu nije problem OPLJACKATI narod u RTB-boru, na koridorima 10 i 11 ..(.i tako svaki dan u javnim komunalni preduzecima koji rade sa drzavnim takunima a ti tajkuni i ta preduzeca sponzorisu najvecu srpsku SPONZORUSU-zvezdu) , povecati poreze, takse i racune za struju , o povecanju akciza, cenama i losem kvalitetu robama i uslugama … to im posta normalno … ALI … NE dovoljno … AKO, NEK SE KAO I DO SADA … NEK JE NA MARIKANI SAMBA KOJU NAROD PLACA … DUGOVI I REDOVI SVE VECI … DO SEZONE KUPANJA A MOZDA I PRE … ode voz pa se vrati … ode zid pa zidic do pesacke zone … ko zna sta je sledece … UEFA, FIFA pa i FIBA … sa EU sve u nas prate i kazuju : sve vam je dozvoljeno samo uz jedan jedini uslov … potpisite.

    0
    0
    Odgovori
  7. Mali ima štofa,na osnovu viđenog,još polutku s magijom i bravo za upravu.Mislim da je Milijaš nespreman i da je za ovu polusezonu promašaj,Petković igra ali to što on nikad neće naučiti je predaja uvek potez više uvek potez unazad,što sam mogo da primetim i kod ostalih recimo Plavšić me razočarao po tom pitanju od njega očlekujem da uvek probije ili da pokuša.Kanga mi je misterija kolko je spreman.Pavkov se utopio od uzbuđenja pitanje dali će se snaći iskreno.Mislim da je Vujaklija puno svežiji i uvek je u šansi.Malog pustati i biće

    0
    0
    Odgovori
  8. .,.u cemu je fora, da decu s’cmarakane teraju tj. ‘pustaju’ bez obestecenja i bilo kakve koristi za klub, a dovede citav kontingent stranaca i ‘zaposljavaju’ ih sa ili bez vize ILI ‘BEZ VEZEEEE’ .!. XXAAXXAA .!. Preporucujem Drz. Srb. da ogranici broj doseljavanja u fkcz i da stanu na put naturalizovanim buducim pecurkancima, od kojih gradjani Srb. nemaju nikakve koristi, osim ovih par Milogoraca s’cmarakane .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter