8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ČUVA NAJBOLJEG: Leonardo tražena roba, uprava odbila potcenjivačku ponudu iz Azije!

Objavljeno: 07.02.17 u 17:49

Najbolji strelac tima iz Humske ali i Superlige, imao je u finišu priprema na Kipru jednu ponudu sa dalekog istoka, ali je rukovodstvo kluba stopiralo ovaj transfer.

Kako prenosi portal „mondo.rs“, Partizan je ovih dana mogao lako da ostane bez svoje vedete jer se pojavila ponuda jednog japanskog kluba, a ovu informaciju je potvrdio i sportski direktor crno-belih Ivica Ilijev.

-Došao je generalni direktor jednog kluba, čije ime nećemo otkriti, sa svojim agentima da pregovara oko transfera Leonarda. Izneli su svoju ponudu, ali smo je odbili- rekao je Ilijev.

Tako je rukovodsvo Partizana za sada održalo datu reč, da će učiniti sve da zadrži Brazilca u svojim redovima, mada je ponuda neimenovanih Japanaca bila zaista premala za fudbalera Leonardovih kvaliteta.

Nezvaničmno ponuda je bila visoko 1,2 miliona evra, što je složićete se premalo za takvog igrača.

0
0

8 Komentara

  1. ..a i sto bi ga ‘pustali’, zar samo zbog toga da bi se nazadni trojanci talili sa crvenim nalogodavcima, drugi razlog mi ne pada na um, posto imamo mali dug fk (ukupno oko 10 mil.) u odnosu na izdevastiranu crvenu bludnicu s’cmarakane, koja ima oko 55-65 000 000 MILIONA EVRA DUGA, sto znaci, da bi se njima ‘priblizili po VELICINI-DUGA, trebalo bi nam ovim dosadasnjim tempom stvaranja dugovanja, JOS, otprilike 20 godina, tako da, SAMO OPUSTENO I BAHATO, JURIS NA TITULE, PA MAKAR NE VIDELI EVROPU POSLE, (K’O „GANI DECENIJAMA i opet „FUNKCIONISU“..) .!. XXAAXXAA .!.
    …………………………………………………………………………………………………………………………
    …………………………………………………………………………………………………………………..
    …………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  2. Uopste nije potcenjivacka ponuda,vec malo vise od realne.Ne mazite oci javnosti sa svojim nemogucim zeljama ,nego pogledajte istini u oci.Ilijev je lupao gluposto o nekimmilionima za Milenkovica i Mihajlovica a oni zajedno ne vrede ovu cifru,koja je ponudjena za Leonarda.Danas je Vucela izjavio da partizan nije izgubio te milione za njih jer ih jednostavno nije ni bilo i niko nista nije nudio.Svi ti pomenuti igraci su odigrali samo polusezonu standarno u nasoj ligi,koja nije nesto puno na ceni i suludo bi bilo da neko ponudi milione za nekog ko je spojio par dobrih partija.Igraci se prate po nekoliko godina,da odigraju dobro u kontinuitetu pa ih ne plate toliko,koliko bi vi hteli da se ogrebete o transfer.

    0
    0
    Odgovori
    • Htedoh reći… Na osnovu, mora se priznati dobre polusezone, šta očekuju ??? Mazanje očiju javnosti je rezultiralo reakcijom UEFA-e. Koju su tako silno prizivali…

      0
      0
      Odgovori
    • Ne lupetaj, bila bi realna pre 10 godina. Kada je grujic mogao da ode u l’pool za 7 mil, ovaj moze 10 da se proda lagano

      0
      0
      Odgovori
        • Znam da jeste, o tome ti i pricam da ako moze decko koji jedva igrao 30 min ukupno ovu sezonu vredi 7 miliona, moze i Leonardo, koji se sprda sa fudbalom, slobodnjake, makazice, asistencije. T.j. igrac koji moze da promeni utakmicu.

          0
          0
        • Ti zaista porediš našu ligu sa Engleskom ?! I igrača kojeg je posle dugo godina veliki klub zadržao, a ne prosledio na „kaljenja“ ?
          Zaista ne želim da osporim da je Leonardo dobar igrač, pogotovo u našoj ligi, ali nemojmo leteti…
          Retko ko će dati ozbiljan novac za nekoga ko lomi noge po našim kaljugama… I to da ga nije dugo skautirao. Polusezona je prekratak period za ozbiljan novac.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter