0
Evropske lige

PONOVO RADI NAPADAČKA MAŠINA: ‘Parni valjak’ pregazio Zirku, Đurđević je nezaustavljiv! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.17 u 16:53

Fudbaleri Partizana ostvarili su novi trijumf na pripremama na Kipru, treći u nizu, a nova ‘žrtva’ bila je ukrajinska ekipa Zirke koja je poražena sa 4:0 (1:0).

Izabranici Marka Nikolića odigrali su verovatno najbolji meč na zimskim pripremama i deluje da mladi stručnjak polako, ali sigurno sklapa crno-beli mozaik u savršenu kombinaciju pred najavljeni start proleća u Superligi Srbije 18. februara.

Danas je pred Partizanom pala Zirka iz Ukrajine koju su crno-beli ubedljivo savladali sa 4:0. Srpski igrači su koristili gotovo sve svoje šanse, dok je bilo i momenata kada su se branili i tu ispoljili dodatne kvalitete.

Prvo poluvreme bilo je nešto neizvesnije, a jedini gol postigao je Marko Janković na asistenciju Uroša Đurđevića.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

U nastavku Partizan je zaigrao mnogo bolje i ulaskom rezervista uneta je nova krv u igri, a to se odrazilo i na rezultat.

RAZBIO MALER: Majstorski gol Leonarda, Ukrajinci matirani u dva poteza! (VIDEO)

Prvo je Leonardo na još jednu asistenciju Đurđevića reagovao majstorski i duplirao vođstvo, a zatim je Đurđević dobio nagradu u vidu gola za 3:0.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Kako je Đurđević navikao navijače, kada postigne jedan, tu je vrlo često još jedan pogodak. To se desilo i danas, kada je posle prodora po levoj strani i pasa u srce kaznenog prostora bio na pravom mestu da loptu sprovede u mrežu Ukrajinaca.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Partizan je utakmicu počeo u sastavu: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, Stevanović i Đurđević, a sa klupe su počeli: N. Stevanović, Marjanović, Petrov, Damnjanović, Đilas, Bogosavac i Bošnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter