3
Domaći fudbal

FOTO: Partizan.rs

UZBURKANE STRASTI: Grobari u strahu zbog Leonardove poruke – ‘Razočaran sam’! (FOTO)

Objavljeno: 03.02.17 u 12:09

Nova poruka Brazilca putem Instagrama itekako je preplašila navijače Partizana ovog jutra.

Leonardo da Silva Souza bio je jedan od najboljih igrača Partizana u jesenjoj polusezoni Superlige, a ove zime dobio je nedelju dana više od ostalih igrača kako bi se dodatno odmorio, što mu je stajalo u ugovoru.

Međutim, od početka priprema Leonardo se još uvek traži, deluje raspoloženo, ali gola još nema i to mu vidno nedostaje.

POSLE ČUDNOG DANA: Marko Nikolić ocenio igru svojih učenika protiv Nemaca i Poljaka (VIDEO)

Svi se dobro sećaju njegove poruke u decembru kada je na Instagramu napisao gotovo oproštajnu poruku navijačima, ali se ispostavilo da se samo zahvaljivao, a sada je ponovo uzburkao strasti među navijačima Partizana.

– Razočaran sam nekim stvarima. Hoću li ja biti problem – napisao je Leonardo uz sliku u crno-belom dresu na Instagramu.

Očigledno je Leonardo, kao i ostali saigrači, bio deo ‘ribanja’ od strane trenera Marka Nikolića posle jučerašnjeg dana i dve utakmice, ali je Brazilcu izgleda to najteže palo.

 

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

0
0

3 Komentara

  1. Dugo pratim fudbal i ovo kako se sada ponašaju stranci,čast retkim izuzecima,je nedopustivo.Da su oni nekakav kvalitet ne bi igrali po ovim našim livadama,ali ako su već tu moraju biti primer u svemu jer su ,što je normalno ovde isključivo zbog ,za naše prilike ,ne malog novca.Oni prigovaraju sudijama na svaku odluku ,ulaze u klinč sa protivničkim igračima,ucenjuju klubove i bez obzira na eventualnu štetu,a ona je napravljena već dovođenjem takvih likova,klubovi moraju da im stave do znanja da su klubovi iznad njih pa makar i neigrali do kraja ugovora.Međutim,ovde je problem u upravama koje imaju dil sa njima,pa ih čak i podučavaju kako da se ponašaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Leonardo glumi ludilo…Odličan je igrač i to nije sporno,ali ponašanje mu je NULA.Dodvorava se navijačima,a ustvari je dupljak.Povukao je ručnu dok nije legla plata.Plaća mu se kuća sa bazenom na Dedinju,plata ubedljivo najveća…Šta hoće?Pa mora biti kažnjen,ako se glupira na terenu.Juče su brukali klub protiv Nemaca…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj se ponasa kao da je Ronaldo,treba da je razocaran sam sobom.kad su juce izgubili od cetvoroligasa,lako je glumiti zvezdu u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter