1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA BRIGU PARTIZANA: Četvrtoligaš bolji od crno-belih

Objavljeno: 02.02.17 u 12:20

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Kikers Ofenbah, inače člana nemačke četvrte lige, rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču na Kipru.

Fudbaleri Partizana odigrali su verovatno jedan od najlošijih mečeva u ovoj sezoni. Prvo poluvreme bilo je veoma neubedljivo, a pred kraj prvog perioda Neofitos je doveo Nemce do prednosti, nakon što je pojačanje Partizana, Libijac El Munir skrivio jedanaesterac. 

(Youtube/DanasConferences)

Prednost je mogla da bude i ubedljivija, ali je Kljajić odbranio dva pokušaja nemačkog tima, a Partizan, sem šuteva sa distance Đuričkovića i Marjanovića, nije uradio ništa više.

U drugih 45 minuta, Partizan je pritisnuo, imao je par prilika, Đuričković je propustio veoma dobru šansu da iz blizine izjednači, a ni Jovanović nije uspeo da postigne gol iz izgledne situacije.

Usledile su nove šanse Beograđana, Leonardo, koji je zbog šamaranja protivnika dobio žuti karton tokom meča, je pogodio stativu, nakon čega je usledila kazna preko Drena Hodže, koji je postigao gol nakon velikog kiksa golmana Partizana.

Uspeo je Partizan da smanji na 2:1 preko Vladimria Đilasa tri minuta pre kraja, što je bio konačan rezultat meča.

(Youtube/DanasConferences)

Crno-beli drugu proveru imaju protiv Korone od 15 časova.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. A Iliev bi da proda Evertona, e jado jado, takav potez nebi napravio ni neko sa debelo manje znanja o fudbalu od tebe. Treba postaviti formaciju koja samo napadački igra, da konstantno napada makar se iscrpeli kao da su igrali finale nekog evropskog takmičenja, a za svaki.poraz uvesti, nakon te utakmice,pauza sat vremena pa na trčanje oko terena, plus vežbe driblanja i šutiranje sa daljine na gol,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter