0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUMANITARNI TIKET – SLAVOLJUB MUSLIN: Velika je odgovornost voditi Srbiju

Objavljeno: 31.01.17 u 13:26

– Moj rad je stalno pod lupom i kao selektor želim samo plasman na SP u Francuskoj.

U Srbiji postoji „milion selektora“ sa različitim pogledima po pitanju izgleda nacionalnog tima, ali je Slavoljub Muslin do sada pokazao da njegova vizija donosi rezultat u kvalifikacijama.

– Sve je prolazno i samo se dela pamte, i trofeji. U slučaju posla selektora mora da postoji sistem, a iskreno velika je odgovornost predvoditi Srbiju. Pogotovo posle niza neuspeha, kod naroda nije lako vratiti poverenje, kaže za HotSport Muslin.

intervju Udaranje temelja može da donese pomak:

– Vidi se od letos, kada smo se prvi put okupili, da neka pravila moraju da se poštuju, i tako rastemo kao tim. U Velsu smo nagrađeno i momci znaju šta se od njih traži. Videlo se u Americi da i na domaćoj sceni ima materijala.

intervju Nekoliko dana okupljanja nije dovoljno za brojne poteze:

– Najvažnije je da smo se uhodali i ispred sebe postavili cilj, a do njega se stiže samo učinkom na utakmicama. Kroz karijeru sam imao mnogo prepreka i težim da ovaj posao krunišem uspesima. 

intervju Nastavak kvalifikacija sledi u martu:

– Već se uveliko spremamo za ispit u Gruziji, koji može da bude ključan za rasplet. Pobeda otvara vrata plasmana u Rusiju, samo da nemamo pehove sa povredama. Za sada je dobro, polako se vraća i Mitrović, rekao je na kraju Slavoljub Muslin za HotSport.

Slavoljub Muslin je na kraju intervjua napravio humanitarni tiket u saradnji sa našim sponzorom kladionicom MaxBet. Ako tiket prođe, selektor reprezentacije i kladionica MaxBet će dobitak darovati Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Slavoljub Muslin Humanitarni tiket

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter