3
Evropske lige

PLJAČKA VEKA: Barsi poništen čist gol koji bi mogao da odluči šampiona (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.17 u 15:36

Fudbaleri Barselone igrali su protiv Betisa u Sevilji u okviru 20. kola Primere, i susret je završen rezultatom 1:1, ali nema sumnje da će o ovom meču biti reči još dugo, pogotovo ukoliko razlika između Reala i Barselone na kraju šampionata bude manja od tri boda.

Barselona je na gostovanje Betisu otišla sa namerom da pobedom, makar na kratko, preuzme vodeću poziciju od Reala iz Madrida, koji ima bod više, uz dve utakmice manje. No, Katalonci nisu uspevali da slome otpor Betisa, a onda je u 75. minutu Aleks Alegrija postigao pogodak za zeleno-bele.

Barsa je tad krenula na sve ili ništa, i u 79. mintuu uspeli su Katalonci da postignu pogodak preko Andrea Gomesa, ali je sudija ovog meča, Hose Ernandez Ernandez, pokazao da se igra nastavi, pošto je jedan od fudbalera Betisa sa gol linije izbacio loptu.

(Youtube/MZI)

Gomes je zbog rasprave dobio žuti karton. Situaciju je donekle popravio Luis Suarez svojim golom u 90. minutu, pa je Barsa izbegla poraz, ali nema sumnje da će Katalonci biti besni zbog ovakve greške, jer nije nemoguće da na kraju upravo ovo bude odlučujuće za titulu šampiona države.

0
0

3 Komentara

  1. Ljudi nikako da shvate ko je vlasnik sporta i vecine klubova a posebno reala, mutd i cz.

    99 % uspeha je namesteno, oteto.

    Neciji rezultati i uspesi su rezultat i posledica mukotrupnog rada struke skole, a neki sve kupuju ili otimaju.

    Zato postoje timovi koji su uvek igrali sjajan fudbal i imaju sjajnu skolu Barselona, Partizan, Ajax, Benfika. Zato se kod nas gasi i unistava jedino sportsko drustvo.

    Neke stvari nisu za poredjenje. Neki neuspeh ili „poraz“ je pobeda.

    Nisu englezi slucajno oteli 66 svetski kup neregularnim golovima, franko platio titu finale,a vlasnici cz udba jedva docekali da proteraju bebe iz zemlje koje niti su nastupale na evro finalu 68 ni na svetskom kupu 70. Jednim udarcem unistenje kluba na duge staze koji je titulu osvojio tek posle deset godina.

    Isti scenario danas fudbal, kosarka, vaterpolo samo sa ishodom gasenja drustva.

    Svi derbiji koji si na ju tubu su svedocanstvo otimacina koja i danas traje. Tropenal se ceka , bila su dva.

    Ko ovo ne razume laze sam sebe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ni najgora odluka, ni najveca nepravda. Otkad ja pratim fudbal, a to je od 1990. godine, najveca kradja je, gle cuda, bas u korist Barselone protiv Celzija u revansu LS 2009. 4 penala cista, pri cemu je pri jednom od njih Abidal trebalo da dobije direktan crveni kad je srusio Drogbu koji je bio sam ispred Valdeza, a Pike zuti zbog namernog igranja rukom u sesnaestercu. Da budemo posteni, Abidal je posle nepravedno iskljucen, ali ne treba zaboraviti da je trebalo da bude iskljucen vise od pola sata pre toga. Osim te 4 situacije, bile su jos 2 ili 3 koje mogu da se vode kao slobodno sudijsko uverenje, ali da od 4 ocigledne situacije i 2-3 koje mozes da sudis za obe strane ti sve odluke doneses na stetu jednog kluba, to onda nisu greske, to je navlacenje. I da, samo u poslednjih nekoliko utakmica je i Barsa u prvenstvu pogurana – protiv Sosijedada i protiv Valensije, pa ako se tada nisu bunili i pokusavali da isteraju pravdu, i sada treba da cute.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter