4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

A NAVIJAČI SU U NJEMU VIDELI BUDUĆU ZVEZDU: Partizan ostaje bez jednog od najtalentovanijih (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.17 u 17:58

Đenova za mladog fudbalera spremna da plati 1,7 miliona evra.

Vikend može da bude idealan za prelazak u neki evropski klub, kad su u pitanju Partizan i Nemanja Mihajlović. Kako je HotSport najavio, talentovani krilni napadač ima ponudu iz Belgije, a izgleda da je stigla još jedna, bolja, i to iz Italije. Naime, Đenova je spremna da plati Partizanu 1,7 miliona evra, a konačan rasplet bi trebalo da bude poznat do utorka u ponoć, kada se u Italiji završava prelazni rok.

Ukoliko ova „misija“ bude uspešna, Mihajlović će se pridružiti Nikoli Ninkoviću i Darku Lazoviću, koji nastupaju za ovaj tim.

U opticaju je i pozajmica do leta, kada po pravilu, nakon šest meseci u Kalču, Mihajlović više ne bi bio stranac.

Rasplet je svakako blizu.

(Youtube/Partizan family)

 

0
0

4 Komentara

    • Koliko si neupućen i glup,govori tvoj komentar.Ne znaš ni ko su igrači tvog tima i ko ih je proizveo.Ovaj je tek 6 meseci u klubu a fabrika koja ga je napravila je FK Rad.Još gore ako vas ima više pod tim nikom koji označava množinu ali dovoljno da se zaključi nizak koeficijent iteligencije.

      0
      0
      Odgovori
  1. ko hoce da shvati shvatice..ko ne moze nikad nece .trebaju nam pare odakle of prodaje. 7 napadaca djurddic I bozinov visak.3 leva beka miletic visak zasto zato sto on IMA ponudu. 4 krila ko IMA ponudu mihajlovic.I sta tu nije jasno kritizeri .eto para do juna ..a onda Leonardo I ekipa idu I to je to .dock CE drugi I opet u krug do privatizacije. po menu prodao big I vlahovica on nece kstaviti traga u partizanu Kao saponjic nije to to mi nemamo vremena da cekamo ko moze eto I’m ga .nama je sudjeno da trazimk nove I move vecito

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter