0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORICA ‘PALA’: Dva Partizana u dva poluvremena, evo šta će crno-belima faliti ako ode Mihajlović (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.17 u 15:04

U novom prijateljskom duelu su crno-beli savladali slovenačku Goricu rezultatom 3:0.
Na stadionu Bonifika u prvih 45 minuta nije bilo golova, mada je jedan poništen u 16. minutu. Tada je Tavamba prograo Đurđevića koji se prilikom ataka ka golmanu Gorice služio rukama i ipak nije došlo do promene rezultata.

PARTIZAN ‘MELJE’: Dva gola za tri minuta drugog poluvremena (FOTO) (VIDEO)

Onda je usledilo drugo poluvreme i nova dimenzija fudbala u Sloveniji, koji je postao zanimljiv. U 56. minutu ja Goricu načeo Petar Đuričković nakon idealnog pasa Kosovića, da bi dva minuta kasnije Đorđe Jovanović iznudio penal koji je realizovao Nemanja Mihajlović.

Treći pogodak za Partizan je postigao takođe Mihajlović nakon odlične akcije Radina i Đuričkovića u 66. minutu utakmice. Posle tog detalja nije vilo više golova, ali je na šest minuta do kraja Đuričković ponovo zapretio.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

I dalje je jedini gol na pripremama četa Marka Nikolića primila od Borče u prvom meču (6:1), dok je u proteklom savladala ekipu Kopra sa 4:0.

 (Izvor: YouTube/DanasConferences)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Partizan – prvo poluvreme: N. Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Bogosavac, Everton, Marjanović, Janković, A. Stevanović, Đurđević, Tavamba. Drugo poluvreme: Jovičić, Radin, Bošnjak, Ćirković, Bogosavac, Damnjanović, Kosović, Ilić (od 80. Petrov), Mihajlović, Đuričković, Jovanović (od 80. Đilas).[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter