1
Domaći fudbal

ZAVRŠEN POSAO: Bivši igrač Zvezde nastavlja u Italiji!

Objavljeno: 24.01.17 u 22:34

Mladi defanzivac priključio se srpskim internacionalcima Ćosiću i Kruniću.

Pre desetak dana HOTSPORT je ekskluzivno najavio da se bivši omladinac Crvene zvezde seli u Italiju. Sinoć je usledila realizacija posla, potpisivanjem ugovora Nikole Pejovića (19) za Empoli.

Članovi tima iz „kalča“ su Uroš Ćosić i Rade Krunić, a posle šest meseci navikavanja na ozbiljan posao, očekuje se da štoper predstavlja svetlu buducnost plavih, čiji je menadžment insistirao na angažmanu, dok u Zvezdi štoper nije imao ugovor!?

– Ovo je za mene novi veliki izazov u karijeri i pokušaću da oprvdam očekivanja i u potpunosti se uklopim u sistem Empolija. Za kratko vreme sam se uverio da je ovo odličan potez – rekao je ekskluzivno za HotSport Pejović.

Posle sređivanja papirologije, sledi povratak u Italiju i okretanje nove stranice u karijeri, posle rastanka sa crveno-belima.

0
0

1 Komentara

  1. Aaaaaahhhaaaaaaa……cale je najzad uspeo..aaaaaaahhhaaaaa…u truloj fudbalskoj srbiji nije mogao a u empoliju ce sigurno…….ko ga nezna..aaaahaahaaaAhaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter