4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Prvo na probu, pa pravac – istok! Hoće li Zvezda zaraditi ili izgubiti? (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.17 u 23:52

Prva opcija je selidba u redove prvoligasa Pohanga.

Ekipa Crvene zvezde se sinoć iz Kopra vratila u Beograd, a Petar Orlandić je otputovao u Portugal. Kako saznaje HOTSPORT napadač je otišao na probu u redove prvoligaša iz Juzne Koreje.

Ukoliko visoki napadač odradi dobro par treninga i test meč mogao bi da dobije ugovor od Pohanga, koji se nedavno rastao sa Lazarom Veselinovićem.

UEFA OBELODANILA: Crvena zvezda je ispred Partizana!

Jasno je da je stasiti Crnogorac posle dve godine na izlaznim vratima, a ostaje da se sačeka da li će šampion Srbije dobiti obeštećenje.

Zeti je za Orlandića plaćeno 300.000 evra, a napadač je na 30 utakmica postigao 13 golova za beogradsku ekipu.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

4 Komentara

  1. Orlandica su povrede usporile,inace bi bio najbolji strijelac kojeg ste imali,samo da nije bilo povreda. I sa tim povredama je bio najproduktivniji napadac kojeg ste imali.Tako statistika kaze.Ako laze koza ne laze rog.
    Ako su vam spicevi ovaj Hugo sto ne moze da igra ni ovde osim negde sa kepecima onda je on najbolji kojeg ste imali. Videcete ako ode kakve ste ustvari panjeve doveli. To sto uprava zeli da zaradi i svako gura svoje je neka druga prica. Poyy

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter