1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DARKO ZORIĆ: Čuka je najsređeniji klub u zemlji

Objavljeno: 23.01.17 u 18:17

Čukarički će u drugi deo sezone ući jači za Darka Zorića, a krilni fudbaler „Brđana“, koji će naredne dve i po godine nositi dres ekipe sa Banovog brda, srećan je zbog dolaska u ovaj klub.

– Sigurno je Čuka najsredjeniji klub u Srbiji. Znam na kom smo sad mestu, ali sam siguran da ćemo sa novim šefom sa kojim sam već u Borcu sarađivao ostvariti uspeh. Četiri-pet meseci sam ranije sarađivao sa Lalom i dobro smo se razumeli. Igrao sam svaku utakmicu i znam šta traži, rekao je 23-godišnji fudbaler za klupski sajt.

On je već debitovao za novi klub, i to protiv BASK-a u pobedi od 9:0, što ga posebno raduje:

– Šef je od nas tražio da budemo koncentrisani, udjemo jako u meč i mi smo ispoštovali dogovor. Zadovoljan sam kako smo istrčali. Sad nam dolazi malo jači protivnik i nastavak pripremnog dela na Kipru, dodao je.

Čukarički u sredu od 14 časova igra protiv OFK Bačke na Adi Ciganliji, a potom ih očekuje čak sedam mečeva na Kipru, gde se sele 27. januara.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter