2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: U Zvezdu stigao još jedan štoper, i to Makedonac! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 09:29

Antonio Mitrev je prošao probu i potpisaće ugovor za crveno-bele, a do kraja sezone igraće u mlađim kategorijama.
Dva Makedonca Danijel Avramovski koji je sada u Olimpiji i David Babunski koji će verovatno završiti u Jokohami su napustila Crvenu zvedu, ali njihov zemljak Mitrev treba da postane član šampiona Srbije.

Omladinac Matalurga je prošao desetodnevnu probu pod palicom trenera Jovana Stankovića i dobiće ugovor. Kako saznaje HotSport defanzivac će igrati do kraja sezone za mladi tim, a dolazi kao zamena za Nikolu Pejovića, koji je posle odlaska u decembru korak od selidbe u Empoli.

Omladinski reprezentativac Makedonije treba da stavi potpis na tri godine, a ostaje da se sačeka i potvrdi sklopljen dobar aranžman za budućnost u seniorskom timu.

(Izvor: YouTube/Meho Production)

0
0

2 Komentara

  1. ‘Dosao’, video i ubrzo-OTISAOOOOO, k’o SVIIII, BRZE BOLJEEEE-BEZANIJA S’MRAKaneee, a od JUCE I OVI IZ PREDGRADJAAAAAAAA POVELI SE ZA NJIHOVIM RECEPTOM-POBEGULJE, STARE NAVIKE, NEKADA IZ TURSKE, DANAS I IZ SRB. .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter