4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENA EKSKLUZIVA HOTSPORTA: Veteran menja Božinova

Objavljeno: 21.01.17 u 15:09

Kako je HotSport i najavio,napadač dolazi da zameni Bugarina, koji se verovatno seli u Gabalu.

Potvrda ekskluzivne informacije HotSporta od sinoć, da Valeri Božinov ima ponudu Gabale i da se verovatno seli u Azerbejdžan, a da je kao zamena angažovan Vladimir Đilas potvrđena je od strane Partizana. Ostaje da se odrade formalnosti na oba polja.

BUGARIN ZAVRŠIO SA GRČKOM: ‘Grobari’, znate li koji igrač je slobodan? (VIDEO)

– Prednost u napadu imaju Đurđević i Tavamba, tako da je Božinov tek treća opcija kod trenera Nikolića. Đilas potpisuje do leta, pošto su tu mladi Jovanović i Vlahović, koji jos pauzirati zbog povrede mišića. Poznato je da odlazi i Đurđić – rekli su za HotSport iz Partizana.

‘GROBARI’ BI BILI U TRANSU: Prvi ‘pik’ za novog centra bio je Krstić, a drugo ime je tek sada iscurelo u javnost…

Kako saznajemo Valeri Božinov je na korak da parafira ugovor do juna 2018. godine i preseli se u Baku.

0
0

4 Komentara

  1. Boze Boze mi cemo da otpustimo Djurdjica a dovodimo Djilasa koji osim sto je davao nekad golove za Jagodinu igrao u neke bzvz klubove i nije bas ostavio neke utiske gde je bio…jeste Djurdjic slabo igrao ali nije on toliko los igrac kao sto predstavlaju a sigutno je mnogo bolji igrac od Djilasa koji je daleko od toga da je igrac za Partizan. Veliki promasaj dovesti takvog igrca koji trenutno ne moze da igra ni u neki slabiji klub a ne u Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Srecno Bozo, vise od ‘ucinjenog’ u FK P nisi mogao, svi znamo razlog..a ostaces i „ganima u secanju, ako zbog nicega drugog, onda bar zbog ‘przenja’ grujeim&Co. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. a, sta ce nam ovaj?
    Ako Bozinov mora da ode, ne treba nam niko, mladi Jovanovic je zdrav i dobar, a Vlahovic ce biti spreman od marta…. bolje klince razigravati, nego ovog nikad dokazanog dovesti…. ili ako hoce jos jednog iskusnog, onda Bozinovu ponuditi jos godinu dana ugovora, Bozinov otkako je dosao kod nas, nije bio u boljoj fizickoj formi, nego sto je sad

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter