3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘CENKANJE’ U HUMSKOJ: Do prvog odlaska iz Partizana fali 200 hiljada evra

Objavljeno: 20.01.17 u 10:26

Priča sa Turcima traje nekoliko nedelja, ali se rasplet očekuje u ponedeljak.

Mic po mic do prvog odlaska iz Partizana. Već nekoliko nedelja Partizan i Antalija vuku poteze oko angažmana Alena Stevanovića. Ofanzivni vezista je na spisku igrača, koji mogu da do kraja januara napuste Humsku mada nikako da padne dogovor. Kakao sazanaje HotSport turski prvoligaš je posle 500.000 evra u prvi mah ponudio još 100.000, ali cenu koju su zacrtali crno-beli za bivšeg igrača Intera je minimum 800.000 evra !?

Slično je sa mlađim Markom Jevtovićem, koji je „slobodan“ za 1,2 miliona evra i kako se bliži finiš prelaznog roka, neko mora da ode zbog „života“ kluba do leta za koji je potrebno preko dva miliona evra. Bugarni Valeri Božinov je odbio Japan i verovatno čeka jun da Beograd napusti kao slobodan igrač. Ipak, vreme i ponude nisu saveznik Partizana.

0
0

3 Komentara

    • Ovi mozda i zaigraju ,mozda ima se usvoji zalba,a vama sve jedno vi kao da ste kaznjeni deceniju citavu.Jedino u Sbiji je najveci klub onaj koji dyguje naj vise,onaj koji ne osvaja bodive u evropi.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ma, nista nama ne fali, osim, poznavanja ‘propisa’ i shvatanja kako stvari ovde funkcionisu tj. ZADUZUJ se dokle hoces, najmanje do 60 000 000 evra, a onda ‘cudesnim’ REPROGRAMOM, TERAJ DALJE tj. SVEEE PO STAROMMMM .!. XXAAXXAA .!…,,,,,,,,,,,,,,…………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter