7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan spremio stručnu odbranu za sud u Lozani

Objavljeno: 18.01.17 u 20:35

Angažovan advokatski tim iz Švajcarske, a sutra je prvo ročište, kojem prisustvuje i generalni sekretar Miloš Vazura.

Kreće rasplet oko učešća na leto Partizana u Evropi!? Klub iz Humske je kažnjen od Disciplinske komisije UEFA zabranom jednog nastupa na međunarodnoj sceni od 2017. do 2019. godine, kada to izbore kroz šampionat ili Kup Srbije.

Kako ekskluzivno saznaje HotSport, prvi bitan korak je sutra, kada je zakazano prvo ročište na sudu CAS u Lozani. Angažovani advokatski tim iz Švajcarske pripremio je dokumentaciju i izneće papirologiju po kojoj je Partizan izmirio obaveze pre isteka roka 31. januara. U zemlju satova i čokolade otputovao je generalni sekretar kluba Miloš Vazura.

Crno-beli se nadaju povoljnom raspletu žalbe, a tokom marta ili najkasnije početkom aprila sledi konačna vest iz Lozane. Upućeni u propise daju velike šanse da Partizan u junu bude na listi predstavnika Srbije u takmičenju pod okrivljem UEFA.

0
0

7 Komentara

  1. kako rece jedan navihac zvezde sa ovom upravom vazda komedija ja ko grobar sa velikom tugom se slazem sa tim
    uprava nam je blago receno katastrofa od bombardera ilijeva preko vezure i svih ostaluh kako su dibili izbore tako ce i da vode svetinju zalo sno

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je to spremio onaj masni furundzija,to sigurno prolazi…pogotovo ako nadje nekog nastranog iz UEFA,zavrsavaju posao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter