4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan stopirao odlazak štopera u Tursku

Objavljeno: 13.01.17 u 19:55

Pored dobre ponude za iskusnog defanzivca, klub je procenio da je neophodno sačuvati ga na proleće.

Nije trenutak za rastanak Partizana i Bojan Ostojića (32) posle samo šest meseci, a tako je za sada procenilo rukovodstvo kluba iz Humske. Kako saznaje HotSport posle dobrih nastupa u finišu prvog dela sezone, defanzivac je dobio unosnu ponudu iz Turske od prvoligaša Ashišehira. Njihova želja je bila da angažuju igrača do juna 2018. godine, ali posle rampe crno-belih trenutno je status kvo.

Jasno je da posle odlaska Gregora Balažica u Ural i još ne izvesne situacije oko dolaska pojačanja na ovoj poziciji, povučen je ispravan potez. Ipak, ako dođe „zamena“ onda Ostojića treba pustiti da prvi put ode preko granice i reši egzistenciju. Vremena ima do 31. januara.

Bojan Ostojić je karijeru počeo u Sevojni, a kasnije je igrao za Slobodu, Radnički iz Kragujevca, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički. Ove sezone je postigao jedan gol za Partizan.

0
0

4 Komentara

  1. E, kad nije cz u petu ligu sa 55 milki u minusu, nece ni pfc sa 12 milki. So, ne trabunjaj , mnogo krecis, ali dzaba,jer kako vidis -svet je ceo crn i beo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter