11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVCI ĆE POLUDETI KAD OVO VIDE: Sa debelim razlogom! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.17 u 12:34

Nakon što je juče objavljeno da Partizan neće imati pravo nastupa u Evropi u prvoj od naredne tri godine, ukoliko se kvalifikuje za evrotakmičenje, usledilo je saopštenje crno-belih u kom su izrazili zahvalnost premijeru Aleksandru Vučiću jer je pomogao klubu iz Humske da uplati potrebna sredstva. No, nedugo zatim usledio je novi hladan tuš, u vidu odluke o izbacivanju Partizana koja je okačena na sajt UEFA, a u kojoj se ne spominje nikakva mogućnost promene odluke.

Kao poslednja nada, Partizanu je preostalo da se žali Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, što je, prema rečima Vladimira Vuletića, potpredsednika crno-belih, i učinjeno.

Ali…

Praksa CAS jeste da sva zakazana saslušanja objavi na svom zvaničnom sajtu.

Pogledom na listu, lako je uočljivo da crno-belih na njoj nema. Dodatni problem jeste to što se na listi nalaze i saslušanja zakazana za sredinu februara, tako da je pitanje da li će, čak i da podnesu žalbu u narednih nekoliko dana (pošto je odluka zvanično objavljena juče, Partizan ima rok od deset dana da se žali), doći u priliku da iznesu odbranu pre 31. januara, koji su sami označili, pozivajući se na dokument UEFA od 13. decembra, kao ključan.

CAS Partizan

Postavlja se pitanje kako je moguće da se dogodio ovakav propust, i zbog čega je Vuletić rekao da je Partizan već uložio žalbu, ukoliko za to ne postoji dokaz?

Sudeći po ovome, ne piše se dobro Partizanu. 

A ako se na to doda i izjava koju je Lars Kristofer Olenson, portparol UEFA, rekao a Blic preneo:

Partizan je kažnjen jednom sezonom ne igranja u evropskim takmičenjima ukoliko se u naredne tri kvalifikuju. Bez obzira da li uplate novac do 31. januara, čini se će se crno-beli teško izvući iz čorbe koju su, ruku na srce, dobrim delom sami zakuvali.

 

0
0

11 Komentara

  1. Super mi je fora ovih internet navijača Partizana što više mrze Zvezdu i režim nego što vole svoj klub: kriva vlast, ne može se ništa, to je već isplanirano itd. Zbog vas takvih se ovo i dešava! Pa pogledajte ko sve čini većinu u skupštini? Odavno su ovi mogli da se iskorene ali vas je sve bilo briga! Znate oprobani recept dok je bila žuta vlast koja vas je pomagala a c…ane gurala pod tepih, pa sad kad se situacija okrenula, ajde da pričamo o poštenju? I vi, i Zvezda ćete isto završiti, nadam se! Samo što je Zvezda preživela (privremeno) „vašu“ garnituru vlasti, a vi ove verovatno nećete. Napred Čuka!

    0
    0
    Odgovori
  2. OVU „CORBU“ FKP sigurno nije SAM „zakuvao“, VEC „OSOBE“ koje su ‘namestene’ tj. ‘UBACENE’ po DIREKTIVI dobro nam poznatog nalogodavca. Vise nema tajni, SVE maske su pale, ostala je ‘gola’ ISTINA, losa za SDP kao i CELU SRBIJU, sto ce se uskoro (na moju veliku tugu i zalost) i pokazati tacnim. Duze vreme, MI Grobari upozoravamo i pisemo o tome, ALI, komentari tog tipa i sadrzine nam se ne objavljuju, sada neka se ne traze ‘krivci’ na drugoj adresi, kada je ADRESA KRIVCA, SVIMA NAMA ODLICNO POZNATA !!!
    Nije ‘samo’ sudbina SD P u pitanju, MI CEMO OPSTATI, bez obzira na ovaj ‘maciji kasalj’ sta sta smo SVE pretumbali i koga ‘preko glave’ ALI, SUDBINA CELOKUPNOG SRPSKOG NARODA i DRUSTVA, KAO I MOJE SRBIJE JE DOVEDENA U PITANJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. partizan je odavno pristao da bude „vecito drugi“,nema razloga za brigu ,ovo je samo posledica toga.Ne gleda mi se ova naprednjacka igra odavno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter