37
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE PARTIZAN: Hvala Vučiću! Igramo Evropu!

Objavljeno: 11.01.17 u 16:40

Nakon što je UEFA saopštila da je doneta odluka da Partizan bude suspendovan, crno-beli su se oglasili saopštenjem, u kom su napisali da će „u toku sutrašnjeg dana sve biti regulisano“.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

„Povodom  informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena Fudbalskom klubu „Partizan” od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor Fudbalskog kluba „Partizan” obaveštava javnost da će, u toku sutrašnjeg dana, biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA.

Neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima, su regulisane zvaničnim reprogramom koji je, u međuvremenu, već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

Problemi u kojima se našao Fudbalski klub „Partizan”, rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom, gospodinom Aleksandrom  Vučićem.

Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost.“

0
0

37 Komentara

  1. meni sve ovo smrdi da je vucis namestio da se partizan izbaci, da bi on kasnije intervenisao da spasi partizan ………. kupuje navijace sa druge strane brda ……….. da nece neki izbori u skorije vreme ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Od kud sad to zar Vucic ne pomaže samo Zvezdi,,, gdje si,,, penzioneru,,,da nam objasnis kuda to idu pare srpskih obveznika,,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Bolje podignute glave igrati samo premijer-terza-kokuza ligu, nego da igramo evropu i da se zahvaljujemo usnici!!!
    Ponos ne damo !
    Upravu da izbacimo !

    0
    0
    Odgovori
    • Jel isto tako ponosno kao sto ste igrali godinama Toletovu.Bogijevu,Tadic-Dacicevu ligu i kad ste otimali nemilice a cela Srbija se gnusala vasih kriminalnih radnji,kakou fudbalu,tako i u kosarci.

      0
      0
      Odgovori
  4. e pa dragi grobari zaboravimo ligu šampiona i titulu u naredni 10 godina.prodali smo se za šaku evrića a što mi tj ovi koji su kao fol navijači pitanje gde su i gde idu pare od prodaje koliko vi uzimate procenta za uspehe.jer ucenjujete klub

    0
    0
    Odgovori
  5. zar nerece vucic da drzava vishe nece pomagati klubove. Ili je to prica kada treba zvezdi da se pomogne. Pomazesh im a pljuju te gde stignu. Sada si sam pogazio svoju rech i samim tim si i ukaljao obraz pred vecinog gradjana.

    0
    0
    Odgovori
  6. Drzavno mezimce bilo i ostalo, potpuno nesposobno da samo zaradi nego uvek drzava davala i sakom i kapom. Devedesetprve od zvezde je tada oteto 50 miliona maraka koje je zaradila igranjem u evropi i prodajom igraca koji su se okitili evropskom i svetskom titulom, a sve pod izgovorom ratno stanje potrebne su pare. Zacudjujuce u isto vreme drzava tj vojska gradi partizanu sportski centar u vrednosti od 30 miliona maraka. Ko zna zna a ostali su djon obraz.

    0
    0
    Odgovori
      • mlad si ti da bi skapirao o kojih 50 miliona govorim. Ali eto napisao si malo ali glupo. Pametan covek prvo procita i skapira a glup prvo kaze pa procita.

        0
        0
        Odgovori
    • Na osnovu ovoga što si napisao se vidi da nisi informisan ( što nije nepopravljivo) ali to što si plitak a hvališ se nekim znanjem tu pomoći nema! Prvo da znaš da po zvaničnim podacima je zvezda tih godina o kojima pričaš sve ukupno zaradila oko 15 mil. dm! A partizan u vreme kad se pravio Zemunelo odavno nije bio vojni klub, na šta smo izuzetno ponosni! Propustio si sjajnu priliku da ćutiš, ovako si pokazao izuzetnu plitkost hvaleći se kao godinama i znanjem!

      0
      0
      Odgovori
  7. Kakve su ovo budale majko moja!Pa zar niko u ovom partizanu ne zna engleski gde jasno na sajtu Uefe pise da je partizan IZBACEN i da se moze zaliti samo arbitraznom sudu u Lozani kakav premijer kakve gluposti kakvo igranje evrope da li ste vi nprmalni?

    0
    0
    Odgovori
  8. NORMALNO, posto je FK PARTIZAN Drzavni klub, sasvim je logicno i prirodno da ga ta ista Drzava finansira do privatizacije, a ne kao do sada sto su gurali OOOGROMAN NOVAC U FK-KRIM.UDRUZENJE, PA POTOM ABOLIRALI ‘POCINIOCE’ DEKRAVINE TOG ‘ULOZENOG’ NASEG NOVCA !!! AV TEK treba da dokaze svoju ‘ulogu’ kao zastupnik i predstavnik svih gradjana (samim tim i Drz. sportskih klubova, kao pred. vlade) DA NAM OBEZBEDI SPONZORA JACINE-GASPROMA, KAO STO JE NJIMA TADIC I DACIC ZA VREME ‘NJIHOVE VLADAVINE’ DRZ. NOVCEM I UTICAJEM !!!……………………………………………………..
    Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije-BIO, BICE I OSTACE-ZAUVEKKK !!!
    P.S. „Samo“ bih voleo da znam, ako nas, ne daj boze ‘izbace’ iz E, da le ce se i tada ZAHVALJIVATI VUCICU NA ODLICNOJ POMOCI ZA STO BRZE IZBACIVANJE, DA SE NJEGOVO PREZADUZENO KRIM. MEZIMCE NE BI UGASILO I FK P ‘SLUCAJNO’ NE BI BIO SAMPION-A NA ODLICNOM SMO PUTU U INAT… !!!!????

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahahaha prskalice ponadao si se a? Ahahaha nema fudbala za trubadure,lopurde,komunjare i hrvojugoslovene ahahjha kako volim što si se ponadao,pa si ga dobio direkt u glavudžu ahahahaha.

      0
      0
      Odgovori
    • Nemoj samo ti da se pozivas na lecenje dece SMS-om! Verujem da u zivotu nisi 5 dinara uplatio za lecenje nekog deteta, a o SMS-u i da ne govorim! Lazni moralisto!

      0
      0
      Odgovori
  9. Vole vučića kunu se u njega ahahahaha e kakav je to cirkus od nazovi kluba,pa jel peder ili nije? Kad je teško vučiću hvala ahahjha

    0
    0
    Odgovori
    • danas hvala a od sutra po istom, isto kao u kosarkaskom klubu. Primitivci ostali primitivci. odose penzije vecina gradjana na propali hrvatski klub. Nemoj posle kolinda da se buni

      0
      0
      Odgovori
  10. Hahahaha, mozda nam i treba ovako. Svima nama koji cutimo na stadionu dok napredna uprava unistava klub, da udovolji i izlece komplekse onoga kome se zahvaljuju, a placenici sa juga im daju podrsku, dok se i jedni i drugi bogate ne racun kluba i uz odobravanje onoga koji misli da sve moze. Dok god obicni navijaci ne izbace iz kluba i napredne kadrove i placene kriminalce sa tribine, ovo mozda i zasluzujemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter