2
Domaći fudbal

KOMPLETIRANJE: Everton stigao, Tavamba ‘sve dalje’ od Beograda

Objavljeno: 10.01.17 u 23:04

Brazilac odradio preglede, a napadač iz Kameruna sutra stiže iz Izmira.

Jedan od važnijih igrača u timu Partizana je svakako Everton, koji je juče sa ostalim igračima odradio testove na klinici “ Vita Maksima“.

Od danas za crno-bele sledi serija po dva treninga u Zemunelu i prvi deo rada kod kuće zaokruziće test protiv BSK-a iz Borče (18. januar). Za sada zima u Evropi predstavlja problem dolaska prvog pojačanja Kamerunca Tavambe.

ULEPŠANI PRAZNICI: Fudbaleri Partizana dali primer mnogima (FOTO)

Tavamba se iz Istanbula prebacio do Izmira, a ako bude uspeo da se prebaci negde bliže u Evropu onda treba da stigne sutra i od četvrtka bude na raspolaganju treneru Nikoliću – rekli su za HotSport u klubu iz Humske.

0
0

2 Komentara

  1. Nas fudbal je sr..e nije mi jasno zasto ljudi jos prate to kad je prvenstvo namesteno, sve kriminalci sede u foteljama klubova, samo gledaju svoju korist dok se ne privatizuju klubovi bicemo daleko od evrope. Vucic je obecao da ce u izbornoj kampanji da ce uvesti zakon o privatizaciji u sportu i opet je slago. Takvi smo mi srbi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter