7
Domaći fudbal

IZNENAĐENJE: Crvena zvezda dovela pojačanje iz Bajera! (FOTO)

Objavljeno: 09.01.17 u 09:27

Crvena zvezda je jutros dobila prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku i to iz Bajera iz Leverkuzena.

Reč je o mladom reprezentativcu Srbije Milanu Seniću koji igra za selekciju do 19 godina. Reč je o levom krilu, dojučerašnjem članu Bajera iz Leverkuzena. Ugovor je potpisan do 2022. godine. On će se već danas naći na prozivci Miodraga Grofa Božovića.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi fudbaler je rođen u Segedinu 1997. godine, ali je praktično fudbal učio u nemačkoj, najduže u školi Bajera. U Leverkuzenu ga je primetio i selektor Srbije za uzrast do 19 godina, Branislav Nikolić i pozvao ga da brani boje Srbije. Od tada je Senić standardan i među „orlićima“.

Na početku ove sezone je prosleđen na kaljenje u redove nemačkog niželigaša Neustrelic u kome je bio standardan i odigrao 17 mečeva. Ipak, nije želeo da produži ugovor sa Bajerom i Crvena zvezda je to iskoristila.

0
0

7 Komentara

  1. Pa ovi dovode igrace u svim sportovima kao na traci a duguju 62 000 000 i finansira ih Republika Srbija, ista ona u kojoj nema novca za lecenje dece

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije to nikakvo iznenadjenje,pa doveli su pre izvesnog vremena i pojacanje iz Barselone (Babunski). Evropski velikani drhte, Terza je u akciji…

    0
    0
    Odgovori
    • To stoji da babunski nije dobio pravu sansu, ali posto je bez obestecenja neka proba, podrzavam potez, uvek sam za da se dovede reprezentativac bilo chije zemlje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter