2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Zvezda sve ‘tanja’ u veznom redu (FOTO)

Objavljeno: 04.01.17 u 18:58

Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku ostati bez još jednog igrača, a na obeštećenju neće zaraditi ni dinara.

Kao što je HotSport i najavio David Babunski napušta stadion ‘Rajko Mitić’. Mladi reprezentativac Makedonije nije dobio šansu u crveno-belom dresu i sada želi da napusti Beograd. Nova destinacija nije poznata, samo je jasno da zbog dugovanja prema mladom vezisti Crvena zvezda neće zaraditi ni dinara od obeštećenja.

Ovu vest danas je potvrdio makedonski ‘Sport’ koji je pozvao bivšeg ‘školarca’ Barselone koji se nalazi u Australiji gde je otišao na odmor.

– Ne znam tačno šta pišu mediji u Srbiji, ali to što mi vi kažete je istina. Zatražio sam raskid ugovora i 99 posto sam otišao iz Crvene zvezde. Trenutno sam u Australiji na odmoru i ne bavim se pisanjima medija. Znam da u Zvezdi za mene nema mesta i potražiću drugi klub – rekao je Babunski.

Babunski

0
0

2 Komentara

  1. Babunski je izmislio fudbal za Ruiza ali Bozovic ovog neznalicu forsira kao da mu je rod rodjeni..Najveca steta je pustiti Babunskog a ne dati mu pravu sansu,iako je Barsina skola i jako talentovan momak.Nazalost,to je ta Bozoviceva procena,kao sto nas je izradio i za Djurdjevica i za dosta dobrih igraca a dovodi neznalice poput Fibela,Ruiza,Planica a hoce i Pavkova i slicne antitalente.Ovakvom njegovom filozofijom i izborom igraca,ne pise nam se dobro i bojim se da je titula vec izgubljena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter