3
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDINE MUKE: Nova glavobolja za ‘Grofa’ pred početak priprema (FOTO)

Objavljeno: 03.01.17 u 10:38

Fudbalski klub Crvena zvezda suočen je sa ozbiljnim problemom, pošto će posle Gelora Kange još jedan važan igrač propustiti gotovo kompletan pripremni period.

Džon Ruiz uvršten je na spisak reprezentativaca Kostarike za nastup na prvenstvu centralne Amerike kojie je na programu od 14. do 22 januara u Panami.

Uzimajući u obzir da će igrač morati da se javi selektoru Oskaru Ramirezu izvesno vreme pre šampionata kao i da nakon prvenstva neće odmah biti na raspolaganju stučnom štabu Zvezde, trener Božović na njega moći da računa tek negde u finišu priprema.

Tako će posle Gelora Kange koji će nastupati na predstojećem Afričkom kupu nacija crveno-beli ostati bez još jednog važnog igrača tokom pripremnog perioda.

 

0
0

3 Komentara

  1. Ako ste hteli da kazete da ce nam nedostajati ovaj dvojac zbog uigranosti, mogao bih da „progutam“ tu pricu. Ovako, sa druge strane, oni ce biti fizicki spremniji nego ovi igraci koji mesec dana nisu izbijali iz kafana i sa splavova. Ako na to dodamo motivaciju i srecu koju donesu iz reprezentacije, bice velika dobit za klub..

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi vidite problem u tome,pa nece oni tamo igrati balote,nego fudbal,i trenirace takodje fudbal,ma kad nemate sta lupate ……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter