5
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

NEZADOVOLJAN U MOSKVI: Petar Škuletić ponovo oblači crno-beli dres?

Objavljeno: 02.01.17 u 22:00

Bivši fudbaler Partizana i srpski internacionalac iz moskovske Lokomotive mogao bi ponovo da se vrati crno-belim bojama.

Škuletić, koji je svoju fudbalsku zrelost u potpunosti dostigao u beogradskom Partizanu, a zatim prešao u Lokomotivu iz Moskve, nije se previše naigrao u Rusiji, iako je tamo stigao i dočekan kao veliko pojačanje.

Sada bi mogao da obuče crno-beli dres, ali, za sada, to ne bi bio dres Partizana, već bratskog kluba PAOK-a iz Soluna, koji vodi takođe veliki partizanovac Vladimir Ivić.

PARTIZANE, TRČI: Velika želja crno-belih bez kluba (VIDEO)

Kako pišu ruski mediji Grci bi platili nešto više od milion evra za dovođenje Škuletića koji sa Moskovljanima ima ugovor do 2018. godine.

0
0

5 Komentara

  1. Sta ces niko ne zeli da dodje u Srbiju jer je zlo ovde narod bezi a kako nece sportisti svako ide gde mu je bolje jer on kada je talentovan vise vredi

    0
    0
    Odgovori
  2. Idi bre ja reko vraca se u Partizan taman sam se obradovao kad ono paok treba uprava da reaguje da ako bude mogla da ga vrati i njega i lazovica i drincica to bi bila pojacanja!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj placljivko je jedva docekao da ode iz Partizana a neki bi ovde vidim da se vrati.Ovakve moralne „gromade“ Partizanu ne trebaju.Vise volim debelog Bugarina koje ne zna prazan gol da pogodi nego ovog JSL livadara.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter