0
Evropske lige

OLD FIRM DERBI: Zna se ko je gazda u Glazgovu (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.16 u 15:21

Škoti su poslasticu Premijeršipa ostavili za poslednji dan u 2016. godini, Seltik je kao gost na Ajbroksu savladao Rendžers 2:1 (1:1).

Zna se ko je gazda u Galzgovu. To je ekipa Seltika. Da ne bude zabune fudbaleri ‘kelta’ potrudili su se na Ajbroksu gde su u Old Firm derbiju savladali drugoplasirani Rendžers 2:1 i sada mu beže velikih 19 bodova prednosti sa utakmicom manje.

‘Policajci’ su odlično otvorili utakmicu i posle nekoliko šansi legendarni Miler je postigao gol za 1:0. ‘Plavi’ deo Glazgova je proključao. Ipak, u 33. minutu nije bilo spasa, posle kornera Dembele je izjednačio na 1:1 i tada je već sve počelo da miriše na preokret.

(Izvor: YouTube/Videoscom. videoscom)

(Izvor: YouTube/KOORA FI KOL MAKAN TV HD)

Nastavile su da se ređaju šanse pred oba gola, ali je do pogotka stigla ekipa Seltika. Armstrong je asistirao do Sinklera, a ovaj je pogodio za prekret 2:1.

(Izvor: YouTube/RJ TV)

Seltik sada ima 58 osvojenih bodova i novo-stari je šampion Škotske, Rendžers je drugi sa 39 bodova i čeka ga velika borba sa Aberdinom za drugo mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter