Nakon odlaska Rusa Ivana Konovalova, Ramazana Isajeva i Letonca Anastasijsa Mordatenka, Radnički je napustio i levi bek. Miloš Radivojević je sporazumno raskinuo ugovor sa niškim superligašem.
Radivojević je u klub došao početkom avgusta, u kome je od dolaska bio standardan na levoj strani, odigravši 15 mečeva.

– Zahvalan sam ljudima iz kluba, izašli su mi u susret, kao i ja njima. Razumeli su moju želju za promenom sredine. Osećam veliko zadovoljstvo što sam bio član Radničkog i što sam sarađivao sa stručnjakom kakav je Milan Rastavac. Veliku zahvalnost dugujem Marku Jovanoviću i Dejanu Propadalu, koji su odlični sportski radnici, počeo je dojučerašnji fudbaler Radničkog.


Fudbaler je poželeo svojim dojučerašnjim saigračima puno sreće, izražavajući veru da Radnički uz sjajne navijače može mnogo u prolećnom delu sezone.

– Nisam prošao cele pripreme sa klubom, stigao sam kada je prvenstvo već počelo, veliko mi je zadovoljstvo što sam se brzo privikao na novu sredinu i odigrao sve mečeve, poručuje Miloš Radivojević.

Potom je otkrio razloge za promenu sredine.

– Željan sam novih izazova, prioritet je inostranstvo, ali nešto više znaće se posle Nove godine. Ponuda ima, ali smatram da ne treba srljati, jer je vrlo bitno izabrati klub koji će biti korak napred u karijeri, rekao je nekadašnji fudbaler Voždovca,BSK-a Inđije, Sinđelića i Radničkog.

Direktno od izveštača iz Niša – Aleksandra Ilića.