1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NA PUTU DA RAZOČARA PARTIZANOVCE: Bivši kapiten crno-belih velika želja poslednjeg tima u kom bi Grobari voleli da ga vide (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 26.12.16 u 00:25

Stevan Jovetić, reprezentativac Crne Gore i bivši kapiten Partizana, a aktuelni igrač milanskog Intera, napušta tim iz Milana, a među potencijalnim klubovima za nastavak karijere nalazi se i jedan koji se neće svideti navijačima Partizana.

Naime, kako pišu mediji u Italiji i Rusiji, Spartak iz Moskve je obnovio interesovanje za Jovetića. Kako će crnogorski internacionalac sigurno napustiti stadion „Đuzepe Meaca“, nema sumnje da će uprava Spartaka pokušati da upari dva napadača koja priželjkuje već nekoliko meseci – Jovetića i Luiza Adrijana.

To će verovatno teško pasti navijačima crno-belih, jer je Spartak bratski klub sa Crvenom zvezdom, pa je teško poverovati da bi partizanovci bili preterano uzbuđeni zato što bi njihov stari ljubimac obukao dres bratskog kluba najvećeg rivala.

Za Jovetića se interesuju i Valensija, Volfsburg i Fiorentina, tako da je još uvek sve nepoznato, ali nas sigurno rasplet očeuje možda i odmah po okončanju božićnih praznika.

(Youtube/Milan Mihajlović)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter