0
Domaći fudbal

BLAŽO RAOSAVLJEVIĆ: Evo koliko smo dugovali Grofu, sada je sve plaćeno!

Objavljeno: 26.12.16 u 22:10

Miodrag Grof Božović potvrdio je danas za HotSport da ostaje u Zvezdi, a sportski direktor Blažo Raosavljević je objasnio koliki je dug bio prema šefu stručnog štaba, ikao to nije bio razlog za razmišljanje iskusnog stručnjaka.

Spekulisalo se da je jaz između uprave i Grofa napravio problem sa novcem, to jest finansijska kriza u kojoj je naš najtrofejniji klub već godinama. Duguje se novac trenerima i igračima. Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je otkrio koliko se dugovalo Miodragu Grofu Božoviću, ali da to nije bio razlog spekulacijama o odlasku crnogorskog stručnjaka. Reč je o 270 hiljada evra.

– Bilo je određenih dugovanja prema trenerima i igračima, ali je naše rukovodstvo ispunilo svoje obaveze vezane za plaćanje. Svi jako dobro znamo u kakvim se finansijskim problemima nalazi Crvena zvezda. Imamo još nekih sitnih dugova prema domaćim igračima, ali i to ćemo uspešno završiti – rekao je Blažo Raosavljević za Kurir i dodao:

Grof to dobro razume i nije tačno da je on uslovljavao ili ucenjivao klub. Čuo sam razne priče, ali kao čovek koji jako dobro poznaje Božu, moram da kažem da on to nikada ne bi radio.

Veliki broj domaćih fudbalera se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom pred početak zimskog prelaznog roka, ali jedan napadač je daleko od stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Vidim da dovodimo svaki dan desetoricu igrača, kao da ih kupujemo na kilo. (smeh) Nije tačno. Ima zanimljivih, ali su sve to nagađanja. Pričali smo sa Napretkom oko Vukanovića. Tražili su nam 500.000 evra i 30 odsto od naredne prodaje. Nije bilo dogovora – istakao je Raosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter