8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURNO U HUMSKOJ: Isključena dva člana Skupštine kluba

Objavljeno: 22.12.16 u 20:56

Disciplinska komisija kluba iz Humske, jednoglasnom odlukom isključila je dvojicu članova Skupštine zbog narušavanja ugleda kluba.

Po prijavi aktuelnog potpredsednika, Vladimira, Vuletića, Disciplinska komisija je iz Skupštine kluba isključila Dušana Trbojevića, dugogodišnjet šefa skaut službe Partizana i trenera mlađih kategorija Igora Spasića

Kako se navodi u obrazloženju prijave, njih dvojica se terete da su „kontinuirano, u više štampanih i elektronskih medija isticali izjave koje narušavaju ugled fudbalskog kluba Partizan“.

Kako se u obrazloženju navodi, Trbojević i Spasić su prekršili brojne članove statuta među kojima su: dužnost da sarađuju sa drugim članovima kluba, poštuju sportske i etičke principe, učestvuju u aktivnostima kluba, poštuju njegova opšta akta, čuvaju sportski duh i ugled.

Odluka o isključenju dvojice članova doneta je još 2. decembra, međutim kako su se Spasić i Trbojević žalili Upravnom odbroru, neophodno je sačekati odluku tog rukovodećeg tela. Ukoliko se njihove žalbe odbace odluka o isključenju postaće i pravoznažna a izbor novih članova izvršiće se najkasnije do 17. februara.

Pripremio:Vladimir Kolarik

 

0
0

8 Komentara

  1. Ahahaha cirkus Kolorado. Ovi sklanjaju sve što im je na putu do kradja i manípulacija. To je teška banda na čelu sa bugarinom ivicom ilijevom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter