0
Evropske lige

‘OTVARA’ SE MANDARIĆ: Ranko Stojić dovodi bivšeg fudbalera Crvene zvezde?

Objavljeno: 19.12.16 u 17:45

Olimpija, koja je u vlasništvu srpskog biznismena Milana Mandarića, rešila da se ozbiljno pojača u zimskom prelaznom roku.

Tim iz Ljubljane je prošle sezone prekinuo seriju Maribora i najzad se dokopao titule. Ove sezone se borba ponovo vodi između dva najbolja slovenačka kluba. Olimpija ne želi ništa da prepusti slučaju, te je odlučila da utroši novac u dobra pojačanja.

Kako piše Ekipa24.si Olimpija je blizu angažmana bivšeg desnog beka Crvene zvezde Marka Vešovića. Crnogorski fudbaler trenutno nastupa za Rijeku, jedan je od boljih igrača tima, ali ima velikih problema sa naravi. Zbog toga se spekuliše da bi mogao da napusti grad na Jadranu i preseli se u susednu Sloveniju. U korist tome govori poseta sportskog direktora Olimpije Ranka Stojića Rijeci.

Trenutna cena Marka Vešovića je 650 hiljada evra. Crnogorac je u karijeri igrao za Budućnost, Crvenu zvezdu i Torino. Za Crnu Goru je odigrao 14 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter