4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBAR POSAO ILI GREŠKA: Hoće li ‘bojkotovani’ dečko napustiti Partizan?

Objavljeno: 19.12.16 u 14:32

Do početka prelaznog roka u Srbiji ostalo je više od mesec dana, ali se već uveliko spekuliše o mogućim dolascima i odlascima, pogotovo kada je reč o dva naša najveća kluba.

Leandro Tavamba je prvo zimsko pojačanje Partizana. O drugima se još samo spekuliše. Sad su na red došli odlasci. Grobare je najviše uplašila situacija oko Leonarda da Silve Souze, ali će se po svemu sudeći Brazilac vratiti u Beograd. Ipak, samim tim znači da će uprava morati da pronađe novu ‘zlatnu koku’ koja će u januaru da napuni kasu.

NEMILOSRDAN: ‘Džigi’ Ninković nastavio sjajnu golgetersku seriju! (VIDEO)

Govori se o potencijalnim odlascima Valerija Božinova i Nikole Đurđića, ali to ne bi dovoljno napunilo kasu crno-belih. Ipak, jedan igrač bi to mogao da učini, a da se to ne oseti mnogo na igru ‘parnog valjka’. Naime, reč je o mladom Nemanji Mihajloviću koji je posle sjajnog proleća bio skoro pa neprimetan u jesenjem delu sezone. Za krilnog napadača postoji interesovanje Anderlehta, a Partizan bi mogao da zaradi od dva do tri miliona evra. Finansijski bi to bio sjajan posao, a sa druge strane Marko Nikolić ne bi ostao bez igrača iz prve postave.

Naime, mladi igrač je više od pola jeseni presedeo na klupi i po lekarima zbog povrede. Takođe, na navijačkim forumima se moglo pročitati da je Nemanja Mihajlović ‘bojkotovan’ od pojedinih igrača zbog ‘sukoba’ sa Leonardom u poluvremenu večitog derbija. Bilo kako bilo, mladom fudbaleru i sjajnom dribleru cena nije pala, zainteresovanih klubova ima, te se sada pita Partizan…

MEDALJA, GOLOVI, TITULA: Đurđević ima spisak za Deda mraza

0
0

4 Komentara

  1. partizan da bi zadrzao vedete u timu Mora da skins nepotreban ballast.surovi profesionalizam nema sentimental most I klub Mora da zivi od prodaje. cirkovic..balazic..gogua..jevtovic..kosovic..damjanovic..stevanovic..mihajlovic..bozinov..djurdjic..on I treba da partizanu donesu dva mil.toliko my treba do juna.to su igraci na kojima moze da se nesto zaradi…sta ostaje radon..marjanovic..djurickovic..jankovic..rezervni v.red. Everton z.vezni..leandro..treba nam z.v.I d.v. tavamba I durdjrvic ..I Jovanovich..vlahovic napad.odbrana vulicevic..fali d.b…miletic..bogosavac.ostojic..bosnjak..stoper koji se trazi I milenkovic. golmani su za sad OK.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je bio samo trenutni bljesak anonimnog fudbalera,na koga niko nije obracao paznju,upravo zbog toga.Odigrao je dobro polusezonu i odmah poleteo,sto se moglo primetiti u njegovim izjavama.Momak ima samo jedan driblig,koji su svi ukapirali i sad ga nema nigde.Takodje je bio poznat i po folianju i pokusajima iznudjivanja penala i slobodnjaka kad se sam baca u igrace protivnickog tima.Tako ce biti i sa Leonardom,ako ostane a po svemu sudeci da nece i sa Djurdjevicem na prolece.Odbrambeni igraci ce ih skautirati mnogo bolje i nece imati ni priblizan ucinak kao jesenas,kad ih niko nije znao.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ako bude dobre ponude-hoce, a ako ne-nece, kratko i jasno, nema tu neke filozofije, ‘SAMO’ INTERESA POJEDINACA..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter