0
Fudbal

Alan Rušel

POTRESNO: Konferencija preživelog igrača Šapekoensea tera suze na oči (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.16 u 12:56

Alan Rušel jedan je od šest preživelih nakon pada aviona u kom je nastradao praktično čitav tim brazilskog fudbalskog kluba Šapekoense. Nakon što je napustio bolnicu, Rušel je održao konferenciju za medije.

Kadu Gaučo, direktor kluba, me je zamolio pri presedanju u Boliviji da se premestim napred, kako bi novinari sedeli pozadi, zajedno. Iako sam oklevao, prešao sam napred, i seo pored Folmana, jednog od najboljih prijatelja iz kluba. Više se ne sećam ničega vezanog za nesreću, rekao je Rušel.

Potom je nastavio, kroz suze:

– Mnogo prijatelja sam izgubio, ali idem dalje. Misliću na njih, otišli su s Bogom. A ja… Uradiću sve kako bih ponovo zaigrao fudbal, ali ću morati mnogo da ojačam, rekao je Rušel, da bi na kraju, kroz osmeh, otkrio kako je izgledao povratak kući:

Pojeo sam odrezak, pirinač i grašak! Samo sam želeo da legnem pored supruge, da vidim majku i pomazim psa, zaključio je 27-godišnji fudbaler.

Kako je izgledala konferencija, možete videti ovde:

(Youtube/VIDEOS SPFC)

SRCE DA PUKNE OD EMOCIJA: Prvi susret preživelog igrača Šapekoensea sa policajcem koji ga je spasao (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter