1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAGRADE U HUMSKOJ: Balažicu plaketa i dres, Đurđeviću trofej (FOTO)

Objavljeno: 16.12.16 u 13:35

Partizan je polusezonu završio pobednički serijom od 15 utakmica bez poraza, a dva dana kasnije usledile su nagrade.

Prvu je dobio Gregor Balažic koji posle dve godine napušta Humsku. Od kluba je dobio plaketu i dres sa potpisima svih igrača.

– U najlepšoj uspomeni će mi ostati prva titula u karijeri. Što se tiče stvari van fudbala to je rođenje mog sina. Najružniji momenat mi je činjenica da nismo ušli u Ligu šampiona. Bilo je loših stvari u derbijima, ali i pobeda. Ipak, sve su to čari fudbala. Atmosfera na evropskim utakmicama i mečevima sa Crvenom zvezdom je neopisiva. U nekim utakmicama sam očekivao više publike, ali su Grobari bili sjajni, pogotovo na gostovanjima. Sada želim da nađem neku dobru sredinu, da igram fudbal kao Saša Ilić, jer ga mnogo volim. To je moj život – rekao je Balažic i ocenio igre mladaog Nikole Milenkovića:

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

– Za svoje godine se ponaša dosta ozbiljno i zrelo. Mnogo smo pričali i savetovao sam mu da radi vredno, bude skorman i sve će doći na mesto – rekao je Balažic.

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

Uroš Đurđević je dobio trofej na kome je pisalo 00:10, što se odnosi na najbrže postignut gol u Superligi Srbije.

– Ovo je moja najuspešnija polusezona uz onu u Radu kada sam na 11 utakmica postigao devet golova. Ali sam tek u Partizanu postigao kontinuitet. Došli su golovi i pobede što je najvažnije. Žao mi je što nisam dao gol u derbiju, ali ga je dao Leonardo i najvažnije je da smo pobedili. Najdraži gol mi je prvi protiv Čukaričkog, a najlepši treći za het-trik na istoj. Saša Ilić je najveći šaljivdžija u svlačionici, pa onda Valeri Božinov. Drago mi je da igram sa takvim veličinama – rekao je Đurđević.

Napadač Partizana je govorio i o mogućem odlasku iz Partizana, to jest ponudama iz inostranstva.

– Do mene ništa nije stiglo. Želim da ostanem u Partizanu, jer sam tek došao i želim da ostavim dubok trag ovde. Igram dobro, postižem golove i Partizan pobeđuje. Imamo tri cilja titula, Kup i Evropa. Nadam se da će to biti realno – zaključio je Đurđević.

Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa.

0
0

1 Komentara

  1. tako klub treba da radi bravo .to vraca very u partizan sitnice zivot znace.treba I Leonardo dati podsticaj da zsvoli klub do srca .vreme je za radovanje dobro jer krenulo od kada je nikolic dosao sad Jo’s vise treba da se dokazuje da je klub na oravom putu.dosao je tavamba sad treba jedan top stoper. pa da zaokruzimo jednu celinu..djurdjic..bozinov..balazic..gogua..stevanovic..mihajlovic..jevtovic…be pominjem one koji nisu imali minutazu a I one koji uopste nisu bili na spisku..mogu da idu jer ova grupa od vulicevic..miketica..milenkovic..Everton..leandro..tavamba..djurdjevic. njima pridodati Jo’s 5-6 igraca I to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter