8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR: Terzić rekao šta misli o Božovićevom odlasku

Objavljeno: 15.12.16 u 09:59

Sve su glasnije priče o odlasku Miodraga Božovića sa klupe Crvene zvezde, a da nije samo dim u pitanju, već i vatra, pokazao je i komentar samog Božovića nakon pobede u Surdulici nad Radnikom (2:1), kada je na pitanje novinara „Arene Sport“ kratko rekao da „Još uvek ništa ne zna“.

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem su čekali reakciju generalnog direktora kluba, Zvezdana Terzića, koji je u jednoj rečenici rekao sasvim dovoljno da se zaključi kakav stav o svemu ima uprava kluba

Božović ima ugovor do 2018. godine, preneo je „Sportski žurnal“ Terzićevu izjavu.

Nema sumnje da tim sa Marakane očekuje veoma turbulentan dan, i da će biti izuzetno neizvesno, pošto je za danas najavljeno razrešenje kompletne situacije.

Navijači su juče Grofu poručiili da žele da ostane, uprava kluba po svemu sudeći ni ne razmišlja o tome da u nastavak borbe za 28. titulu šampiona krene bez crnogorskog stručnjaka na klupi.

Četvrtak je stigao, videćemo kakve rasplete, zaplete i zaključke nosi…

 

0
0

8 Komentara

  1. Grofe dovidjenja i hvala na svemu….takodje povedi sa sobom tvoje strance. LALATOVIC NA KLUPI ZVEZDE DA PREDVODI SAMPIONE SA SRNICA,PLAVSICA,RACICA,STOJANOVICA…I OSTALA ZVEZDNINA DECAM Dovesti jednog dobrog stoperadesnog beka,kreatora igre veznaka i jednog extra spica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok savez vode kriminalci Kokeza, Mrakic, Simovic, Terzic…i ovakav surtuk poput milogorca moze da osvaja titule i je problem Evropa i to sto igraci kod njega stagniraju

    0
    0
    Odgovori
    • Nabrojani su male bebe naspram Karadžića,Bogija Stepanovića,Ćurkovića,Zečevića,Bjekovića,Džombe i ostale mnogobrojne krimose,koji su isključivo zaslužni za sve vaše titule u ovom veku.

      0
      0
      Odgovori
  3. ..ma, stipu ti grofa, koji je samo obican statista u celoj ‘prici’, nego, koji je njegov komenter na Kosanoviceve optuzbe da su krim. i LOPOVI, koji decu uce LOPOVLUKU, a NE SPORTU, zbog cega su onda TUUU, sigurno nisu iz ‘SPORTSKIH’ MOTIVA I POBUDA….!!! To pitanje novinari u Srb. nisu u stanju’ da postave, a predstavlja SRZ ‘problema’ koje izjeda SRPSKO DRUSTVO, ODATLE SVE KRECE, I KAKO STATI NA PUT TOM ZLU, VEROVATNO ABOLIRANJEM, ZABIJANJEM ‘GLAVE U PESAK’ ILI PREDMET’ U FI’OKKKU k’o i UVEKKK !!!

    0
    0
    Odgovori
    • da li si se ikad pitao zasto traje toliko dugo sudjenje Dzajicu, pa odneli su ga sa lisicama na ruci pred celom porodicom a reporteri ko u holivudu samo slikaj a posle sest dugih godina ga ne mogu osudtiti, pa cak bi mu i hag sudio za tolkiko godina da imaju dokaze, ovako su mu vezali ruke da ne moze nista raditi

      0
      0
      Odgovori
  4. Možda plaćeni navijači žele da ostane ali oni kojima je Zvezda u srcu a razmišljaju svojom glavom i uz to su i dobri poznavaoci fudbala,žele pod hitno da vide leđa Božoviću,za spas Zvezde i ove sezone jer sa njim ćemo vrlo teško do titule.Čovek jednostavno ne zna da stvori igru a tim dobija isključivo na individualnim kvalitetima pojedinaca ili srećno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter