4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEZGODNO: Marka Nikolića je iznerviralo pitanje o odlasku Leonarda, a otkrio je ko sigurno ide (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.16 u 19:02

Partizan je protiv Spartaka nastavio niz od 17 utakmica bez poraza čime je uspeo da održi korak za liderom Crvenom zvezdom, ali je voditeljku TV Arena sport zanimao prelazni rok.

Tačnije, pitanje koje muči sve Grobare, a vezano je za ostanak Leonarda da Silve Souze u Humskoj do kraja sezone. Tačnije, da li će on ove zime napustiti crno-bele.

– Ne, nije, ne znam odakle vam takve informacije. Sad je neko takvo vreme da se svi bave svime. Prelazni rok nije ni blizu, ja shvatam da portali moraju da imaju vest, ali mi smo pre pet minuta završili takmičenje, a prelazni rok tek treba da dođe – rekao je Marko Nikolić.

Ipak, Partizan sigurno ostaje bez jednog iskusnog igrača i to u zadnjoj liniji tima – reč je o Gregoru Balažicu. Marko Nikolić je istakao da zna potencijlna imena koja bi mogla da zamene Slovenca.

– Imam ja svoje želje, ali ne volim da govorim javno o tome. Trebaće nam centralni bek sigurno, ali sve će zavisiti od odlazaka – zaključio je Marko Nikolić.

(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)

0
0

4 Komentara

  1. Idi Milane na vest o vasoj vecerasnjoj pobedi u kosarci,procitaj moj komentar i ako ne mrzis sve na svetu sto nije crveno belo,znaces sta treba da uradis.U suprotnom,zao mi je ,ali mrznja je bolest,i to u raznim bojama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jooj boze kako da objasnis ovim ganima. Kad smo osvojili 8 titula u zadnjih 10 god (kazu namesteno), kad igramo u evropu i kad smo dobijali newcastle, anderlecht, bate, steaua, az… (kazu namesteno),
    Kad imamo druga najbolja skola fudbala u evropu sa 59 igraca u top 5 ligama (opet namesteno), kad su duzni 64.7 milki, a mi 17 (opet namesteno)…aloo bedoo umesto da cutite i da posaljete sms na 2344, vi ovde merite daMu sa svetinjom. DOMINACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Secam se „strucnjaka“ koji se ovde u komentarima letos sprdao sa grobarima i Ilijevim u stilu- gde je onaj Donatelo,Rafaelo ili koja vec bombica kornjacica,naravno misleci na Lea majstora!? Nek se javi ,ako je musko,pa iako je ispao debil….

    0
    0
    Odgovori
    • Ja sam rekso, i sta? Fale vam Donatelo i Rafaelo…Mozete da pozajmite iz KK Proslost Secera, Dzivdzana i Krastavicu…Zadrzite nindza kornjacu, ako on ode i vi ste otisli..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter