5
Domaći fudbal

Foto; Screenshot

UVEK OŠTRI ‘BARD’ ŽIVADINOVIĆ: ‘Alo, tipusi, providni ste!

Objavljeno: 14.12.16 u 10:28

Popularni ‘Bard fudbala’, trener Milan Živadinović, ponovo je bez dlake na jeziku i svojim prepoznatljivim rečnikom komentarisao situaciju u Crvenoj zvezdi.

Različite su reakcije oko aktuelne situacije u Crvenoj zvezdi i najavljenog odlaska Miodraga Božovića iz Crvene zvezde, a poseban ‘pečat’ dao je Milan Živadinović, bivši trener crveno-belih koji uvek daje oštre komentare o bivšem klubu.

– Ne sviđa mi se situacija u mom klubu! Očigledno je da pojedinci koji su u klubu godinama ne odustaju od ega i narcisoizma i od toga da budu glavni činioci upleteni u sve. Ne daj Bože da im se neko suprotstavi. Tako su i mene sputavali, navodno da hoću da napustim klub, a to nema veze sa istinom – izjavio je Živadinović za ‘Alo’.

– Hoću samo jedno da kažem – ‘alo, tipusi, providni ste! – podvukao je Živadinović.

ŠTA RADI ZVEZDIN ‘MAGIKO: Umesto fudbala, Aleksandar Katai ima drugu zanimaciju (FOTO)

‘Bard’ je naglasio da je Božović izuzetan i kao fudbal i sada je kao trener. Doneo je Zvezdi titulu i jesenji naslov, pa insistira na njegovom ostanku na Marakani.

– Sećam ga se i kao fudbalera, bio je dobar. Ne znam šta hoće od njega, verovatno da ga oteraju i da dovedu nekog potrčka. Kao pristalica Crvene zvezde, ovom prilikom apelujem da ostavite Božovića na miru i pustite ga da sam donese odluku i radi svoj posao! – zaključio je Živadinović.

0
0

5 Komentara

  1. ..moram jos da dodam i stanem na tvorzicevu ‘stranu’ iz prostog razloga, ipak je on bio za URKETOV dolazak, dok je jacPa to ponistio, otresao ga k’o..i TO mu tvorzic nikako ne moze oprostiti, kao i sto je jacPa bio za dolazak na MRAKanu MOUCEA i eto sta se sada dogadja, MOUCE POVLACI DOMINO EFEKKKAT I VUCELA (cokijev odraz u ogledalu) SVIRA K.R.A.J. .!. XXAAXXAA .!………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. ..moram jos da dodam i stanem na tvorzicevu ‘stranu’ iz prostog razloga, ipak je on bio za URKETOV dolazak, dok je jacPa to ponistio, otresao ga k’o..i TO mu tvorzic nikako ne moze oprostiti, kao i sto je jacPa bio za dolazak na MRAKanu MOUCEA i eto sta se sada dogadja, MOUCE POVLACI DOMINO EFEKKKAT I VUCELA (cokijev odraz u ogledalu) SVIRA K.R.A.J. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..uz NESEBICNU ‘POMOC’ URKETA32 I MOUCEAAA, ALI, isto tako i coks tera rudonju iz kkfmp, a ne uspeva, mada TO je cudno s’ ozirom da je fmp-e njegov privatni kk ili NIJE .!. XXAAXXAA .!. „NEKO“ DRUGI SE ZA SVEE PITAAA..??!! Milo, Todoric, Sheik, Mamic ili..priprema se teren za MULJANJE I KUPOVINU ISPOD ZITA tj. za DZ. ‘SAMO’ PUNO KANDIDATA ZA DZ. IMA, A NIJEDAN ZA NOVACCC .!. XXAAXXAA .!. „Kupis“ za DZ. i posle prodas zemljiste za ozbiljan novac, cista matematika..BG. na ‘vodi’, uskoro dobija i BG. na MRAKanii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj decko ima neka sizofrena cepanja i nije mu lako.Ajde da mu nekako pomognemo…ako ima neki lekar na ovom portalu,koji cita njegove nebuloze,neka se javi,da mu da savet ili predlozi nekog svog kolegu da proba da ga izleci,mada bih ja rekao,ovako na prvu loptu,sto bi se reklo fudbalskim zargonom,da njemu nema pomoci,mnogo je prso.Pogledajte samo debilske naslove i nepovezane reci,recenice i na kraju ovavezan samosmeh.Klasican idiot a ovi sa portala nikako da ga oteraju i da prestanu da objavljuju njegove komentare.Izgleda da je i on neko od njih,koji u dokolici pisu ove budalastine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter