12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO: Božović održao sastanak sa Terzićem, ishod razgovora nikako se neće dopasti Delijama!

Objavljeno: 13.12.16 u 19:25

Kako HotSport saznaje, Miodrag Božović je izneo Zvezdanu Terziću svoje viđenje celokupne situacije, a evo i šta mu je tom prilikom saopštio.

Izgleda da je Miodrag Božović prelomio da napusti klupu Crvene zvezde i prvi korak je povukao.

Kako ekskluzivno saznaje HotSport, pred put u Surdulicu na sastanku je svoj plan ‘otkrio’ generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i sportskom direktoru i najbližem saradniku Blaži Raosavljeviću.

Aktuelni kormilar crveno-belih je obrazložio svoje razloge zbog kojih hoće da se samo šest meseci posle potpisivanja ugovora povuče sa stadiona ‘Rajko Mitic’.

MIODRAG BOŽOVIĆ O ODLASKU: Nisam rekao da idem, žele da nas destabilizuju, a Đurđević ne govori istinu

Mnogo loših stvari se akumuliralo kod popularnog ‘Grofa’, a pre svega neizvesnost na polju finansija i teškoće da se tim pojačava u skladu da ambicijama u Evropi.

Odbijanja Krila Sovjetov i milionske ponude iz Kine pre godinu dana nisu ključni razlozi.

Ipak, treba sačekati da se stavi tačka posle poslednje runde razgovora, koja je najavljena za četvrtak.

DELIJE DEMANTOVALE NATPISE: To nisu naši citati!

0
0

12 Komentara

  1. Dace dragi bog da ode i da dodje neko ko zna spremiti ekipu i fizicki i takticki i uigrati je kako bi trebalo,pa da zaledimo ostale ekipe na minimum dvocifrenu razliku jer jedino tako i prilici Zvezdi u ovoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. krenuo je MOUCEOVIM stopama, kad’ moze on da dobije 300 hiljada evrica za NISTA i baskarenje o trosku firme- red star company, e sto ne bi i jacPa, mislim, s’obzirom da ni onaj prvi nista vredno pomena nije ostvario u fk isisbrigada tj. regrutnicentar i DEBELO UZIVA U $$$$$$$, osim dobro UGRADJENOG ‘ugovora’ za sebe..Bravo MOUCE, OTVORIO SI IM OCI, DOMINO EFEKAT JE POKKKRENUT, NEMA IM POVRATKA .!. XXAAXXAA .!.
    USKORO, ESKLUZIVNO, MOUCE DAJE SAVETE KAKO USPETI U ZIVOTU S’ MALO RADA I PUNO NERADA O TROSKU DOO-CRVENI AMATERIZAMMM .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
    • Ej kalea GdK , što ne pišeš pod svojim „imenom“, već menjaš ime a mantra ti ista !!! Mnogo je i od tebe proverenog samozvanog „pametnog“ navijača jsd fk i kk prošlost . Uzimaj redovnu terapiju , i biće ti na kraju prvanstva lakše !!! Indija …. Pakistan…….

      0
      0
      Odgovori
        • Pa vaša je himna „dok palme njišu grane“ . Za pokojnog Mancea koristili ste tu ariju jado , još 1985. godine !!! Ko je „genijalac “ neka kažu tvoji vatikanci !!!!!

          0
          0
  3. Jbg. krenuo je MOUCEOVIM stopama, kad’ moze on da dobije 300 hiljada evrica za NISTA i baskarenje o trosku firme- red star company, e sto ne bi i jacPa, mislim, s’obzirom da ni onaj prvi nista vredno pomena nije ostvario u fk isisbrigada tj. regrutnicentar i DEBELO UZIVA U $$$$$$$, osim dobro UGRADJENOG ‘ugovora’ za sebe..Bravo MOUCE, OTVORIO SI IM OCI, DOMINO EFEKAT JE POKKKRENUT, NEMA IM POVRATKA .!. XXAAXXAA .!.
    USKORO, ESKLUZIVNO, MOUCE DAJE SAVETE KAKO USPETI U ZIVOTU S’ MALO RADA I PUNO NERADA O TROSKU DOO-CRVENI AMATERIZAMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jbg. krenuo je MOUCEOVIM stopama, kad’ moze on da dobije 300 hiljada evrica za NISTA i baskarenje o trosku firme- red star company, e sto ne bi i jacPa, mislim, s’obzirom da ni onaj prvi nista vredno pomena nije ostvario u fk isisbrigada tj. regrutnicentar i DEBELO UZIVA U $$$$$$$, osim dobro UGRADJENOG ‘ugovora’ za sebe..Bravo MOUCE, OTVORIO SI IM OCI, DOMINO EFEKAT JE POKKKRENUT, NEMA IM POVRATKA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ono kad ti glodar pricha o domino efektu! Da nije tuzno, bilo bi smeshno!!! Pozdravio te Zivkovic sa porodicom, a i ostali glodari koji su bili prisutni na chasovima ljubavi!!! Xaxaxaxaxaxaxaxa, vidi labuda!!! A sad idi i plachi, jedino ce tako da te prodje stres!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter