3
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

MIODRAG BOŽOVIĆ: Nije Radnički smenio deo uprave, to je uradio Katai!

Objavljeno: 09.12.16 u 13:34

Na današnjoj konferenciji za medije, Miodrag Božović je rekao da crveno-beli neće imati lak posao protiv Nišlija.
Crvena zvezda i Radnički u subotu od 18 časova igraju svoj meč 18. kola Superlige, u prvoj utakmici ova dva rivala ove sezone Zvezda je slavila u avgustu golovima Vijeire i Kataija.

– Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u Superligi, sigurno doći će da se bore i osvoje barem neki bod. Nadamo se da ćemo odraditi svoj deo posla i zadržati lepu bodovnu prednost pred nastavak prvenstva, započeo je Božović.

Neizbežna tema je bio i Gelor Kanga, povređeni fudbaler koji je trebalo da se od prošlog kola nađe u timu crveno-belih:

– Kanga će sigurno biti na terenu od početka. Igraće u prvom timu, videćemo koliko je spreman i koliko će uspeti da pruži na ovoj utakmici, bio je jasan crnogorski stručnjak.

Takođe, Miodrag Božović je rekao ko sigurno neće biti u timu za „meraklije“:

– Jedina dva igrača koja neće sigurno igrati jesu Rendulić i Luković. Oni neće biti u timu, svi ostali su spremni za sutra i svi konkurišu za svoje mesto na terenu.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvoj poziciji sa 15 pobeda, dok je Radnički trenutno sedmi, ali je u poslednja tri kola triput poražen.

– Radnički je nezgodna ekipa, znali su više puta da nas iznenade. Neće nas zavarati njihova nešto lošija forma i to što su u seriji slabijih rezultata. Nećemo im dopustiti da nas iznenade, izjavio je trener Zvezde.

Prošle sezone je na stadionu „Rajko Mitić“ bilo 1:1, preko Đuričkovića su poveli gosti iz Niša, a konačan rezultat je doneo Jović. Najzanimljiviji događaj na toj utakmici je bio promašeni penal Aleksandra Kataija u nadoknadi drugog poluvremena o kojem je bilo reči i na današnjoj konferenciji:

– Nije tada Radnički smenio upravu, već Katai, jer je promašio penal i Zvezda nije došla do bitne pobede, zaključio je Božović

Sa stadiona „Rajko Mitić“ Darko Noveski.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter