12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Zvezda kupuje sportski kompleks za pet miliona evra, evo i gde… (FOTO)

Objavljeno: 08.12.16 u 09:50

Crvena zvezda bi uskoro kao i Partizan mogla da dobije svoj sportski kompleks u kome bi trenirao prvi tim i bio u karantinu.

Verovali ili ne, ali Crvena zvezda dobija svoj ‘Zemunelo’. Tačnije Kovilovo. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je za Informer da je planirano da Crvena zvezda kupi hotel Prezident i sve prateće objekte oko njega. Od tog Sportskog centra bi se napravila nova baza za fudbalere tog kluba. Cena je između četiri i pet miliona evra. Razlog zbog kog se SC Kovilovo i hotel Prezident prodaju jeste dug od 43 miliona dinara.

– Hoćemo da ga kupimo jer mu je sada cena ispod tržišne vrednosti. Računamo da sa četiri-pet miliona evra Zvezda može da postane vlasnik celog kompleksa. Naši advokati već duže vreme razmatraju situaciju tamo i iz mnogo razloga nam odgovara. Ukoliko se dogovorimo sa vlasnicima rado ćemo da kupimo kompleks – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

FOTO: Lobi-info
FOTO: Lobi-info

On je objasnio i odakle će Crvena zvezda povući sredstva za kupovinu objekata u Kovilovu koji sadrže savršene fudbalske terene.

– Zvezda je u najvećoj meri smanjila dug oslanjajući se na decu iz sopstvenog pogona. Da bi klub nastavio tako i da bi jednom počeo da živi pristojno mora da unapredi omladinsku školu. Onda je valjda i logično da smemo da se zadužimo još četiri-pet miliona za infrastrukturu. Samo tako možemo napraviti jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi.

FOTO: Lobi-info
FOTO: Lobi-info

Zvezdan Terzić je na kraju objasnio zašto je Kovilovo najbolji izbor.

– Kovilovo nam najviše odgovara jer je objekat 80 odsto sređen. Moralo bi malo da se uloži i odmah bismo mogli da se uselimo. Za svaki drugi prostor prošlo bi mnogo od kupovine do useljenja – zaključio je Terzić.

0
0

12 Komentara

  1. Istina ili ne, vi smesni glodari mozete samo da se TRESKATE O BETON od muke i zavisti, i tako od svog nastajanja, znate vec gde…

    0
    0
    Odgovori
  2. steta sto se drzava ne pozabavi malo zvezdom i partizanom…kako mogu da dozvole da se klib koji je u dugovima i pred gasenjem jos vise zaduzuje…a trebalo bi pogledati i sva poslovanja partizana, posto su u doba najvece inflacije bez nekih ranijih prihoda uspeli da izgrade zemunelo

    0
    0
    Odgovori
  3. Kaže dr terzić da se iskoristi . Prilika gde sc Kovilovo duguje 43miliona dinara. A kupac je dobro stojeći sa dugom od 2-3 milijarde dinara. Zemlja čuda.!

    0
    0
    Odgovori
  4. Znaci jos 5 milki evra zaduzenja. Ako je ovo stvarno istina (ukoliko izvrsna vlast ne bude dala pare sto i jeste najverovatnije) ovaj ce vas pokopati.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ahahahaa, koje objasnjenje odakle sredstva hahaha. Kakvo divno opravdanje za nova zaduzenja ovo je vrhunski nasmejaste me lopovi samo tako!

    0
    0
    Odgovori
  6. sta na sve ovo reci … zvezda sa ovolikim DUGOVIMA u kontinuitetu od 15 i vise godina i uz obilatu pomoc vlasti-drzave nije do sada zbog DUGOVA UGASENA vec se u tu i takvu zvezdu slivaju ogromne opljackane pare od naroda preko drzavnih tajkuna-zvezdinih sponzora … a DUGOVI su jos veci … TRULA-PREZADUZENA zvezda ispod cene-zita kupuje takav objekat i za te pare … i te pare su za tu i takvu cenu … velike-ogromne !!! prica o smanjenju DUGA od prodaje svojih igraca … je SMESNA, ko je to njihov igrac prodat i za koje pare …? to sto je prodato je samo da se opravda rad BANKOMATA … MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA … DA SE OPRAVDA PLJACKA … SE NASTAVLJA … pitanje za vlast: premijeru (predesdnika zvezde u senci), ministrima finansija, pravosudja, policije,privrede, sporta … jeli ovo pravi primer uspesnosti, pravde… u Srbiji, da narod razume da dobro zivi … ALI … to nije sposoban da oseti i vidi … dok mu se ovakvi ljudi-likovi … svakodnevno uz pomoc medija obracaju, DA OPRAVDAJU SVOJU PROSLOST-SADASNJOST… KAO PROSLOST I SADASNJOST SPORTSKOG DRUSTVA I NJENIH KLUBOVA … koje zastupaju. to obican covek ovako razume: dok Srbija propada … zvezda se spasava .. ljudi sumnjive proslosti i sadasnjosti preko te i takve zvezde sebi obezbedise: zastitu za proslost i sadasnjost … materijalnu i svaku drugu moc … ako ste hteli da od Srbije to napravite … 100% ste uspeli !

    0
    0
    Odgovori
  7. Vlasnik SC Kovilovo vec duze vreme neuspesno pokusava da proda objekat, u dugovima je do guse, i sad se pojavi Zvezda, tj Terza, pravo pitanje je koliki je ti Terzin deo, najverovatnije oko 2 miliona, posto je cena duplirana u odnosu na realnu vrednost…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter