8
Domaći fudbal

PARTIZANOV VESNIK: Željko Pantić u svom stilu o reginalnoj ligi i ‘ajkuli’ koja bi igrala sa ‘ribicama’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.16 u 19:52

Uvodnik ‘Partizanvog vesnika’ posvećen je aktuelnoj priči o osnivanju regionalne lige u kojoj bi pored najjačih timova bivše SFRJ bilo klubova iz Rumunije, Bugarske i Mađarske.

Naravno, o gorećoj temi govorio je urednik emisije Željko Pantić koji je u svom stilu izneo svoje mišljenje o ligi koju podržava UEFA. On je nazvao ‘akvarijumom sa ajkulama’ u kome bi naši timovi bili samo ribice. Ta ‘ajkula’ bio bi zagrebački Dinamo koji je najbogatiji klub od svih u SFRJ. Takođe, tu bi veliki problem mogli da budu i privatni klubovi iz Rumunije i Bugarske, te bi Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina lako mogli da se bore za pozicije od 10. do 15. Ceo uvodnik Željka Pantića možete da poslušate ispod teksta:

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0

8 Komentara

  1. Samo da se sklonimo od Zvezdinih Saudi ja, pa makar bilo deseti, Zvezda će iz te lige ispasti, one bez sudija ne mogu da žive.

    0
    0
    Odgovori
  2. Možeš ti da pričaš ovo ili ono, ali ni Partizan, ni Zvezda ne bi imali šanse protiv Dinama, oni su samo u ovom prelaznom roku zaradili 50 miliona evra minimum, plus ako bi nam uvalili još i Bugare ili Rumune, ne bi bili ni deseti, gledaj da nas jedan Ludogorec godinama izbacuje iz Evrope, šta bi nam radio u nekoj regionalnoj ligi? Moraju naši klubovi da se srede inače će nas regionalna liga uništiti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Fudbalski tegeltija… Sta je zumbule, tvoj placizan ne bi mogao da namesta, morao bi da igra, a i sam znas kakav bi rezultzt postizao…Bolje u Srbiji da bude uvek prvi ili drugi, nema veze kako, nego da bude u sredini tabele…

    0
    0
    Odgovori
  4. „da bi postao šampion moraš trčati sa najboljima“, govorio je jedan veliki sportski stručnjak sa ovih prostora..
    Pantić govori ono što mu ( trenutni) finansijer kaže..

    0
    0
    Odgovori
  5. i sta ima veze sto se bore za 10 mesto…ovako cemo osvajati lazne titule,i pumpace nas ko stigne u evropi…tu smo gde smo..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter