9
Domaći fudbal

Foto; Screenshot

MILAN ŽIVADINOVIĆ DOMINIRA: Hoću i mrtav da smetam Partizanu!

Objavljeno: 06.12.16 u 17:35

Legendarni jugoslovenski trener i bard fudbala Milan Živadinović dao je izjavu koja je zapalila medije.

Naime, on je istakao da je od svoje porodice zatražio da posle smrti njegov pepeo pospe po stadionu ‘Rajko Mitić’ i tako pomogne crveno-belima kada budu igrali protiv Partizana ili inostranih klubova. Milan Živadinović je u razgovoru za Balkan. info potpuno izdominirao.

– Rekao sam svojoj porodici da kada budem umro moj pepeo pospu po Zvezdinom terenu. Pa kada bude igrala protiv Partizana i nekog velikog kluba iz inostranstva, ja ću da budem na gol liniji i moj pepeo će samo da skloni loptu sa strane – istakao je Milan Živadinović.

‘ODLEPIĆETE’ KADA JE VIDITE: Da li je ovo najlepša navijačica Crvene zvezde? (FOTO)

Popularni Živa je dres Crvene zvezde nosio u dva navrata od 1960. do 1963. i od 1966. do 1968. godine, a trener najtrofejnijeg srpskog kluba bio je u najteže vreme od 1992. godine do 1994. godine.

NE BI ZVEZDI BILO NIMALO LAKO: Fener naciljao dva mega pojačanja, ali…

0
0

9 Komentara

  1. Ne znam po cemu vam je on legendaran…? Valjda po tome sto je posle tri meca vodjenja reprezentacije, zbrisao za parama u Arapiju!?
    Nema kad je taj slucaj u pitanju , nista legendarno. Prosek igrac, prosek trener, nista bolji od „legendarnog“ bata Djore, sve moj do mojega!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj umisljeni trener nikako da razume da bi mi time samo nastavili vecno da ga gazimo,ehe! Zivo ,lupas, Zivo, nije stadion haunting hause,kuca strave i uzasa. Ne moze svako raditi sta mu padne na pamet….Ali, kad ste vi u pitanju, sve je moguce!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako vratiš malo film,videćeš da je igrao u vremenu kad je Zvezda prilično gazila partizan,pogotovo u drugom mandatu,kao uostalom i u većini slučajeva.Takođe,kao trener je bio kad je Zvezda ostala bez kompletnog šampionskog tima a partizan sa najboljom ekipom u zadnjih 50 godina pa vam je i tu uzeo kup.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter