0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

POMERA GRANICU RAZUMA: Tevez postaje ubedljivo najplaćeniji fudbaler planete!

Objavljeno: 05.12.16 u 13:28

Argentinski fudbaler Karlos Tevez blizu je odluke da napusti Boku Juniors i prihvati ponudu Šangaj Šenhue

Tevez bi ukoliko pređe u Kinu postao ubedljivo najplaćeniji fudbaler sveta, jer bi zarađivao neverovatnih 40.000.000 godišnje, što bi prema rečima predsednika Šangaja Vu Ksiauija trebalo da se dogodi jer su pregovori u završnoj fazi.

– Uradili smo veliki posao i napravili proboj u pregovorima. Još uvek nismo utančili sve, Boka ima određene probleme i ne želim da ih otkrivam. Nastavićemo da ulažemo velike napore i verujem da ćemo obradovati navijače – rekao je Vu za „Šenhua News“.

Tevez se prošlog leta iznenađujuće vratio u matičnu Boku iz Juventusa posle odlične dve sezone, ali je često puta isticao da stvari u argentinskom velikanu ne funkcionišu najbolje, pre svega finansijski.

Ovaj 32-godišnji napadač ove sezone postigao je dva gola u devet utakmica argentinskog šampionata. Tokom karijere igrao je još za Korintijans, Vest Hem i klubove iz Mančestera Junajted i Siti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter