1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK OZBILJNIJA POVREDA: Stevanović završio 2016. godinu

Objavljeno: 05.12.16 u 20:10

Mada je prvenstveno rečeno da se ne radi o težoj povredi, Stevanović će morati da pauzira dve poslednje utakmice u ovoj godini.

Nakon detaljnog snimanja mišića veziste, utvrđeno je da je start Alekse Amanovića ipak napravio veću štetu Stevanoviću nego što je očekivano. Nekadašnji fudbaler zaradio posekotinu na listu dužine pet centimetara. Lekari su izjavili da Alena čeka pauza od 10 do 15 dana.

– Stevanović je dobio veliku posekotinu, dužine pet, a dubine dva centimetra. Konce na rani će moći da skine za desetak dana. Povoljna okolnost je da ovom prilikom nije oštećen mišić, rekao je lekar Partizana Ilija Rosić.

Marko Nikolić će će rupu napravljenu izostankom nekadašnjeg reprezentativca popuniti Nemanjom Mihajlovićem ili Markom Jankovićem.

0
0

1 Komentara

  1. Izlomise coveka u miru i tisini i nikom nista. Mali Plavsic se drao iz sveg mozga, digla se opsta frka- na kraju laksa povreda – srecom! Ali trazila se drasticna za igraca koji ga je faulirao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter