0
Fudbal

SIVIĆ NAŠAO POJAČANJE: Među ‘orliće’ stiže zaboravljeno dete Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.16 u 10:30

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić odlučio je da za prijateljske utakmice protiv Švedske i Češke pozove novo ime.

Sivić smatra da je njegova selekcija, iako sastavljena od evropskih i svetskih šampiona u mlađim selecijama deficitarna na poziciji centralnog veznog igrača. Zbog toga je odlučio da u nacionalni tim pozove pomalo zaboravljeno ime.

U pitanju je dete Partizana, a sada fudbaler Korone Kielce, Vanja Marković.

Marković igra na, za nas, deficitarnoj poziciji. Jedan je od standardnih prvotimaca, a imamo, nažalost, nekoliko igrača sa malom minutažom. Vanja ispunjava sve kriterijume da bude reprezentativac – izjavio je Sivić za ‘Žurnal’.

NA IZNENAĐENJE MNOGIH: ‘Bambi’ Tošić se seli u toplije krajeve?

– Želeo sam i ranije da pozovem Vanju u nacionalni tim, ali je tada zadobio prelom noge. Sada se potpuno oporavio i opet je u dobroj formi – obrazložio je Sivić.

Podsetimo, Marković se nedavno istakao fantastičnim golom za Koronu Kielce, kada je sa preko 20 metara volej udarcem zatresao mrežu. Gol možete videti na 0:20 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Koora Goals 2017)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter