0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPRAVKA: Evo šta je Miloš Ninković stvarno rekao o povratku u reprezentaciju…

Objavljeno: 04.12.16 u 23:48

Bivši fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde Miloš Ninković pruža sjajne partije u Australiji, a evo šta je rekao o mogućem povratku u reprezentaciju.

Danas je Srbin postigao prelep gol na ‘kraju sveta’. Njegove sjajne partije u dresu Sidneja nisu prošle neopaženo kod čelnika FS Srbije, a i selektora Slavoljuba Muslina. Ipak, evo šta popularni Nine misli o povratku u nacionalni tim.

– Moram da se oglasim povodom napisa da sam odbio reprezentaciju. Neko je verovatno loše preveo moje reči. Istina je da nikad nisam odbio reprezentaciju, imam mnogo prijatelja u Savezu sa kojima se redovno čujem. Međutim, , nikada nismo pričali o mom povratku, jer je to nemoguće. Ne zbog toga što ja neću da igram, nego jednostavno mislim da trenutno ne bih pomogao reprezentaciji. Trebalo bi mi šest dana da dođem i oporavim se od puta. Imamo mnogo boljih i mlađih igrača koji u ovom trenutku mogu mnogo više da daju nego ja. To je istina, selektoru Muslinu i ekipi želim mnogo uspeha – rekao je Miloš Ninković, a preneo MocartSport.

NEUHVATLJIV SLALOM U PUNOM TRKU: Prelep gol Miloša Ninkovića! (VIDEO)

Sidnej je ubedljivo prvi tim australijskog prvenstva, a Miloš Ninković je glavni šraf tima za koji još igraju Miloš Dimitrijević, Filip Hološko i Bobo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter