2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA SVAKO POŠTOVANJE: Gest kojim je Partizan pokazao da je veliki i van terena (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.16 u 13:40

Iako je crno-beli klub, Partizan je pokazao da nije uvek sve samo crno ili belo, te da razlike među ljudima ne bi trebalo da postoje.

Počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković primio je danas u Trofejnoj sali kluba članove sportsko rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom Pobednik.

Udruženje je osnovano  17. maja 2013. godine. Trenutno broji 84 člana s tendencijom povećanja broja članova i zainteresovanih za udruženje.

PRAVILA ‘GURAJU’ ZVEZDU KA TITULI: Partizanu se oduzimaju bodovi?!

Članovi udruženja su osobe s raznim vrstama i stepenom invalidnosti, kao i njihovi roditelji, prijatelji i svi ljudi dobre volje. Predsednik Skupštine udruženja je g. Momčilo Savić.

tmt_POBEDNIK-FKP-_12-1-2016_0144925
FOTO: FK Partizan

Osnovna delatnosti udruženja su sport, rekreacija i druženje. Edukuju, pripremaju i uključuju članove udruženja u razna takmičenja iz oblasti sporta i rekreacije. Grane sporta kojima se bave su:

– boćanje, kuglanje, pikado, šah, sportski ribolov,
– stoni tenis, tenis, rukomet, košarka, odbojka, fudbal,
– minigolf, plivanje, sinhrono plivanje, praktično streljaštvo,
– sport osoba sa invaliditetom (gluvi i nagluvi, slepi i slabovidi),
– konjički sport (neolimpijske discipline i
– sport osoba sa ivaliditetom – specijalna olimpijada.

Pored gore navedenog, organizuju i realizuju posete kulturnim i sportskim događanjima i manifestacijama, kao i razne izlete za članove. U sklopu svojih mogućnosti udruženje na poseban način obeležava i dane praznika.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Gosti su obišli trofejnu salu puni oduševljenja i radosti, pošto su svi veliki Partizanovci, a mali Saša Savić čak ima istetoviran grb Partizana na levom ramenu. Predsednik udruženja je saopštio da deca celu noć nisu spavala, pošto su sa nestrpljem iščekivala dolazak i obilazak Partizana.

NA TAPETU VLAHOVIĆ: Napredak se nije žalio, na potezu direktor takmičenja Bulatović i Disciplinska komisija FSS

Posle obilaska kluba, počasni predsednik Ivan Ćurković je svakom od gostiju uručio prigodne poklone iz asortimana marketinga FK Partizan.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter