5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LICE KOJE GOVORI SVE: Miodrag Grof Božović nije mogao da sakrije bes ni razočaranje (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 20:30

Crvena zvezda je sa ekipom Mladosti odigrala 2:2 na stadionu ‘Rajko Mitić’, a trenera Miodraga Božovića više može da brine povreda Srđana Plavšića nego sam rezultat.

Crvena zvezda je imala šansu da ode na ‘plus osam’ Partizanu i Vojvodini, ali neće. Ipak, Miodraga Božovića može više da brine povreda Srđana Plavšića nego rezultat. Protivnič igrač Milosavljević je više nego oštro startovao na krilo Crvene zvezde i povredio ga. Plavšić je na nosilima i sa bolnom grimasom napustio teren, a bes i ljutnju nije mogao da sakrije ni Miodrag Grof Božović, a evo kako je to izgledalo…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

0
0

5 Komentara

  1. lazni grof ima dil sa sikimicem da deli njegov trsnsver.zato on i igra, a ne vieira, kome ovaj ne moze mi pertle da vezuje.

    0
    0
    Odgovori
    • Razlika izmedju nas Zvezdaša i vaš franjevaca se videla kada je cela hala pružala podršku Majstorovicu u derbiju a evo ovo je vaša slika i prilika ti se sladis povredom mladog igrača. ..sta su vas sve Franjo i Dulo naučili to nema nigde u svetu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter