1
Fudbal

SPORT NA TV: Košarkaši Partizana dočekuju Sasari, na programu i finale japanskog prvenstva

Objavljeno: 29.11.16 u 08:45

Ne, nema Lige šampione večeras. Ponuda nije bogata, ali je raznovrsna i interesantna. Ljubiteljima sporta sigurno neće biti dosadno.

Ludilo sa TV prenosima počelo je još u 7 ujutru. Mlade Korejke i Amerikanke odmerile su svoje snage u polufinalu Mundijala. Od 10:30 časova drugo polufinale igraju Japan i Francuska.

Od 11:25 sledi nam i prvo ozbiljnije uzbuđenje na ‘malim ekranima’. Na programu je prva finalna utakmica japanskog prvenstva, u kojem će snage odmeriti Kašima i Urava. Prenos je obezbedio Sport Klub, a meč će prenositi na svom prvom kanalu.

I tokom dana na programu je mnogo sporta. Biće tu i nekoliko Kup utakmica, ali i dva meča iz francuskog prvenstva. Ipak, ono najzanimljivije predstoji nam od 20:30 časova, kada košarkaši Partizana na svom terenu dočekuju italijanski Dinamo Sasari.

U meč sedmog kola FIBA Lige šampiona, crno-beli ulaze skorom od tri pobede i tri poraza. Uz trijumfe protiv Solnoka i Ludvigzburga u gostima, košarkaši Partizana su na svom terenu savladali Zielonu Goru. Sa druge strane, izgubili su mečeve u Atini protiv AEK-a i Istanbulu protiv Bešiktaša, uz poraz na svom terenu od Šarlroe.

0
0

1 Komentara

  1. Da vam tako bude , dok god pljujete po C. Zvezdi , Čoviću i Vučiću . „Tragedija“ , onomad ste izgubili od Argentine u tenisu , večeras u Bg. u košarci , sutra u NS. u fudbalu ……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter