3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠMEKERSKI: Uprava Partizana napravila potez koji će oduševiti Grobare!

Objavljeno: 29.11.16 u 10:53

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Partizan pokazalo je ogromnu želju da talentovanog defanzivca Nikolu Milenkoviću sačuva u svojim redovima.

Milenković je nedavno dobio Audi A3 na korišćenje, a odličnim nastupima u crno-belom dresu ‘naterao’ je čelnike kluba da mu revidiraju ugovor. Na sastanku Upravnog odbora donesena je odluka da se mladom defanzivcu povećaju primanja.

– Milenković je odličan momak, naše zlato. Ugovor nije produžen vremenski, popravljeni su finansijski uslovi, otkrio je predsednik kluba, Milorad Vučelić, u izjavi za Sportski žurnal.

Za njegove usluge zainteresovani su čelnici torinskog Juventusa, a prate ga i skauti Ajaksa, Anderlehta, Njukasla

– Ne želimo više nikad da dođemo u situaciju da nam se ponove slučajevi iz prošlosti: da za nekog igrača, naročito bisera iz škole, prilikom odlaska u inostranstvo, ne dobijemo obeštećenje.

0
0

3 Komentara

  1. bravo za potez tako samo da se nastavi IMA lrostora punk za dobre stvari.klub Mora da predvodi lepk ponasanje gospodsko drzanje potezi koji CE vratiti nsrod na tribune dobro igraci kvalitet igre to nikolicu radio savrseno .I samo cilj da buds orezentacija u evropu. sto dalje da se ice..za sada sve je OK samo napredak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Vucela, coki u svom „odrazu“ na ogledalu vidi TEBE .!. XXAAXXAA .!. Jbg. nisam pristalica nazadne uprave, ALI, moram da priznam da vuku odlicne poteze, ipak se u Hram po drugi put vratio Marko-NAS PARTIZAN „gane ce kaIrati JAK.K.K.OOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Vratio si svoj nadimak Gdk . Neviđen smarač, sa nekoliko nadimaka, zamlato, samosmehu. Opterećen novim vestima o Zvezdi. Uzmi uput pa pravac zdravstveni centar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter