7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA NAVIJAČIMA: Dokle god bude zadnje kapi života borićemo se za Partizan i pobedu!

Objavljeno: 29.11.16 u 11:47

Sutra od 18 časova igra se derbi kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana.

Medijima se danas obratio trener crno-belih, Marko Nikolić, koji je istakao kvalitet Vojvodine, a navijačima Partizana poručio da se neće predati i da će se boriti do poslednje kapi krvi.

– Čeka nas derbi, jer nosi određenu važnost iako je još uvek rana faza sezone. Zbog psiholoških razloga bila bi važna pobeda Partizana. Nalazimo se u dobroj seriji i pokušaćemo da je nastavimo u Novom Sadu. Priča o favoritima ne pije vodu, Vojvodina ima jako zanimljivu grupu igrača, delimo drugo mesto i znala je da bude jako neprijatna po Partizan. Čeka nas jako neizvesna utakmica. Poruka sa ove konferencije upućena pre svega navijačima, ali i igračima – uz sve probleme i kadrovsku situaciju, dokle god bude zadnje kapi života mi ćemo se boriti za Partizan i pobedu, rekao je Marko Nikolić.

Trener Partizana istakao je da ofanzivni kvalitet Vojvodine i kontranapad kao najveću pretnju za njegov tim.

– Ne samo oni, svi su motivisani protiv nas, ne subjektivno i navijački, stalno se susrećemo sa takvom vrstom motivacije. I bilo bi dobro da se sve utakmice igraju na takav način. Ima dosta optimizma u njihovim redovima, verovatno sa razlogom. Dosta se priča o tome da Vojvodina igra najlepši fudbal. Imaju izražen ofanzivni kvalitet, Paločevic, Meleg, Ašćerić… mnogo su opasni u kontranapadu. Agresivni su na terenu i u igri jedan na jedan, rekao je Nikolić.

Everton je zdrav, a kada se prebrojimo posle treninga danas videćemo ko je spreman za meč poput ovog. Osim Milenkovića i Đurđevića koji su suspendovani, poručio je trener crno-belih, koji je na kraju dodao i to da ‘nema dilemu kakvu će Partizan imati podršku u Novom Sadu’.

0
0

7 Komentara

  1. Ovaj ko partizani (u filmovima), kada ih pitaju za poslednju želju , pred streljanje . Koja patetika , koje podilaženje navijačima jsd fk prošlost !!!! Ovi su za cirkus , ili putujuće pozorište Šopalović !!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..samo, mojne zaboraviti, da su PARTIZANI iz tih „filmova“ tj. OSLOBODILACKE BORBE PROTIV STRANIH OKUPATORRRA UVEK.K.K. IZLAZILI KAO POBEDNICIII .!. XXAAXXAA .!.
      ISTORIJA SE UVEK.K.K. PONAVLJA .!. XXAAXXAA .!. TAKO CE BITI I OVOG’ PUTAAA !!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ti bre Kraljeviću , zaboravi da je strani okupator , isteran 1944. godine . Još da izbacimo ove uljeze iz Hr. , koji se prodaju za klub iz Srbije , a ono sve moj do mojega , počev od njofre , peke , i drugova , pa da krene Srbija u srećnu i nasmejanu budućnost !!!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. … .!. XXAAXXAA .!. KLUPKO SE ODMOTAVA, SLEDI ZESTOK.K.K. ODGOVOR SLUGAMA ZLA, BRZO CE SHVATITI, KADA VEC BUDE KASNO, DEFINICIJU PAK.K.K.LA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vratio si svoj nadimak Gdk . Neviđen smarač, sa nekoliko nadimaka, zamlato, samosmehu. Opterećen novim vestima o Zvezdi. Uzmi uput pa pravac zdravstveni centar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter